Дневен хороскоп. Прогноза за 6 септември, сряда

Луната е в Риби. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 8.02 часа. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 19.55 часа . Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Владейте нервите и се предпазвайте от нервни кризи и депресии заради пълнолунието в Риби. Остават нежелани операциите в областта на лимфната система, глезените на краката, кожата, вегетативната нервна система. Заради новолунието сме с по-лабилна психика. Нека не си внушаваме болести. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с храносмилането, лимфните възли, кожата.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите, епилация, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. Добре се отразяват водните процедури и престоят в минерални води.

Хранене и диета: Заради пълнолунието, в почивния ден няма да пълнеете, ако прекалите с хапването. Храната днес ви зарежда с енергия и добро настроение, а трапезата се превръща в повод за споделяне на разговори с приятели. Ако сте фенове на лунната диета, тя стартира днес точно в 8.02 часа и трае до утре в същия час.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 19.55 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Номерологичен хороскоп: Стремим се към стабилност във всичко – във взаимоотноешнията, в материален план. Стремежът ни е да изглеждаме добре в очите на другите хора. Днес можем да насрочим срещи с приятели, с които не сме се виждали заради служебното ежедневие. В празничния ден нека отделим време за тях.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни един по-специален ден. Луната се движи в Риби и настъпва пълнолуние. От друга страна тя е в съвпад с Нептун и в секстил с Плутон. Всички тези аспекти говорят за емоционално преобръщане, което се случва вътре в нас. От днес ще гледаме с други очи, ще се сдобием с по-различни нагласи. Този ден ни дава идеи и мощен тласък да разгърнем духовния си потенциал оттук насетне.

ОВЕН

Почивайте

Осуетете желанието си да правите промени и новости около себе си. Днес останете до по-късно в леглото. Имате нужда от сън и почивка. Събудете се с книга в ръка и не бързайте за закуска. Денят е почивен. Не бързайте за никъде. Насладете се на този остров свобода в средата на работната седмица.

ТЕЛЕЦ

Не прибързвайте

Днес сте в необяснима еуфория, която по един или друг начин помрачава здравия ви разсъдък и ви кара да вземете поредица от прибързани и погрешни решения за своя личен живот. С лека ръка преобръщате представите си за взаимоотношения с приятели, с които се познавате от дълги години. Не си вадете прибързани заключения.

БЛИЗНАЦИ

Желание за работа

Никак не сте настроени за почивка в този ден и мнозина от вас ще отидат до офиса, за да свършат това-онова. Вие чувствате подем, който е провокиран от директното движение на Меркурий. Сега ви се работи, сега ви се занимава с дела. Щом толкова ви се действа, отидете на работа.

РАК

Не мислете за работа

В почивния ден сте в добро настроение. Осеяни сте от нови идеи, къде да отидете на път. Организирайте цялото семейство и отидете на излет. Възползвайте се от възможността да не мислите за работа. По-добре е да сте сред природата, където съзнанието ви ще се обнови.

ЛЪВ

Мързелувайте

Промените, които ви се случват днес, в почивния ден, невинаги предвещават нещо добро. Едно телефонно обаждане може да ви изненада с предложение за промяна на работното място и по-добра заплата. Условията не си заслужават и ще се окажете измамени. Днес не мислете за работа, а останете през целия ден в леглото.

ДЕВА

Предете мрежи за бъдещето

В почивния ден се нуждаете от спокойствие. Не желаете никой да ви безпокои с каквото и да е било. Днес много прецизно правите своите лични планове за бъдещето си. Мерите всяка предстояща крачка. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи и прекарайте целия ден в компанията на близките.

ВЕЗНИ

Правите грешен избор

Наумили сте си през този почивен ден да свършите колкото се може повече къщна работа – чистене, готвене, пазаруване. Дори някои се заемат с ремонтни дейности. Недоволните отново ще си останете вие, защото вместо да се насладите на този остров почивно време в работната седмица, вие отново се нагърбвате с ангажименти.

СКОРПИОН

Не споделяйте плановете си

Не бива да споделяте нищо относно своите бъдещи планове, с когото и да се срещнете днес. Това е ден, в който промените преобладават. Обновявате мислите си. Търсите начин да затворите вратата към нещо старо. Ще се справите. Можете да започнете курс за преквалификация.

СТРЕЛЕЦ

Ден за почивка

Останете до късно в леглото и не бързайте през днешния ден. Това е празник. Почивен ден, който се оказва като глътка въздух в натоварената работна седмица. Обърнете повече внимание на близките и семейството си. Подредете вещите в дома си, за да се чувствате уютно и комфортно.

КОЗИРОГ

Приятни срещи

Каквото и да планирате за днес, то едва ли ще се сбъдне изцяло. В почивния ден телефонът ви звъни непрестанно. Обаждат ви се приятелите, за които трябва да отделите време. Срещи, разговори и приятни моменти – с това ще бъде изпълнен вашият шести септември.

ВОДОЛЕЙ

Отключени врати към нови светове

В сряда ще бъдете интуитивни и това ще ви помогне при воденето на разговори и осъществяването на важни срещи. В личен план нещата се хармонизират, въпреки опърничавия ви нрав. Очаквайте благоприятни срещи и нови контакти, които съвсем скоро ще ви отключат вратите към нови светове.

РИБИ

Освободете се от страховете си

Събуждате се рано сутринта от необяснимо нервно напрежение. Днес нещо ви притеснява и тревожи. Намерете начин да го премахнете от живота си веднъж завинаги. Освободете се от страховете си и обновете напълно своето мислене. Чака ви прекрасен почивен ден, ако не се притеснявате за нищо.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте трудолюбиви, честолюбиви и откровени Деви. Понякога прекалявате с критиката, която отправяте към своите близки, приятели и като цяло – към света, в който живеете. Това е остра негативна черта от характера ви и е хубаво да я премахнете с времето. Тя не ви позволява да видите живота откъм хубавата му страна. Подвластни сте на влиянието на Венера и това е шанс за разгръщане, за един по-позитивен поглед. Култивирайте у себе си търпеливост и готовност да правите компромиси, когато се наложи. Понякога сте безмилостни към своите близки, ако те ви наранят. Научете се да прощавате. В любовта вашият живот обещава да бъде цветя и рози – заложено ви е по съдба.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.