Дневен хороскоп. Прогноза за 7 септември, четвъртък

Луната преминава от Риби в Овен в 13.01 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 20.20 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Овен не се ядосвайте за дреболии и пазете нервната система, за да си спестите главоболие и умора в следобеда. Нежелани са операциите в областта на лимфната система, глезените на краката (до 13.01 ч.) и на главата, главния мозък, челюстите след този час. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на нервни болести и главоболие.

Красота и външен вид: До 13.01 ч. денят е подходящ за направата на водни процедури и престой в топли минерални води. След този час благоприятни са подстригването на косите, топлата коламаска. Можете да направите рехидратираща маска на лицето.

Хранене и диета: Хранете се умерено и приемайте достатъчно течности през целия ден. Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим, който ще даде резултатите си не след дълго време. Избягвайте мазното. Закусете с мюсли и пълнозърнести филийки. На обяд и вечеря хапнете леко месо с обилна салата от зеленчуци.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20.20 часа. До 13.01 ч. полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Нумерологичен хороскоп: Можем да помислим за знанията и уменията, които притежаваме и влагаме в ежедневната си работа. Това е ден, даващ ни сериозна оценка за липсите в квалификацията. Мнозина тъкмо днес ще вземат решение да започнат преквалификационен курс през есента.

Звездни аспекти за деня: Това е ден, който „попива” енергията от вчерашното пълнолуние. Не очаквайте прекалено много от себе си. По-скоро ще се занимавате с дела, които вече сте започнали. До обяд не се заемайте с нищо важно. Няма да ви спори. В следобеда Луната навлиза в Овен и повишава ефективността, но отново липсват явни условия за прекалено силна изява.

 

ОВЕН

Давайте го по-кротко

 

Не приключвайте почивката си твърде рано днес. Оставете си в предиобеда време за вас самите. Избягвайте да вземате решения и да се насилвате да вършите нещо, за което все още не сте готови. Моментът за повече действия настъпва след обедната почивка. Озарени сте от една ясна идея, която можете да реализирате съвсем скоро.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете по-спокойни

 

В четвъртък запазете спокойствие и не обръщайте внимание на хората около себе си. Вероятно е в сутрешните часове някой по всякакъв начин да се опитва да ви извади извън равновесие. Самообладанието е задължително. В следобеда се занимавайте с неща, които ви носят вътрешно удовлетворение. Четете книги.

 

БЛИЗНАЦИ

Не е ден за изява

 

В сутрешните часове сте озарени от нови идеи. За съжаление трудно се отваря възможност да се изявите. Успокойте топката и не се вкарвайте в приключения. Денят изисква да сте по-умерени в думите и действията си. Вечерните часове освободете за приятна среща с хора, с които можете да си размените по няколко мили думи.

 

РАК

Преквалификация

 

В четвъртък сте в прекрасно настроение. Имате желание да се захванете с нещо ново. Вдъхновението ви е голямо, само дето няма удобна почва за развитие на идеята ви. По-добре оставете нещата на самотек. Сега имате нуждата да четете и да се обогатявате духовно. Можете да помислите за курс за преквалификация.

 

ЛЪВ

Емоционален ден

 

Днес сте нервни и често изпадате в разнопосочни настроения, което ви прави доста неразбираеми за хората около вас. Нуждаете се от уединение, спокойствие. Не желаете да говорите с никого сутринта, въпреки че вътрешно искате да разкажете за страховете, които преживявате. Това е емоционален ден. Не се поддавайте на чувствата.

 

ДЕВА

Почивка

 

В сутрешните часове се опитайте да довършите нещо, което бяхте започнали в началото на седмицата. Оставете лошите мисли и чувства зад гърба си. Гледайте напред. В следобеда имате нужда от уединение и тишина. Не ви е до разговори и обсъждания. Избягвайте срещите, които ви натоварват психически.

 

ВЕЗНИ

Нагласа за почивка

 

Налага се сутринта да се заемете с нещо, което трябва да свършите бързо и без много отлагане. За съжаление нагласата ви е съвсем друга. Намирате се в период на забавяне и ви е изключително трудно да се съсредоточите. В следобеда вършите ангажиментите си една идея по-леко и безпроблемно. Опитайте да се трудите тогава.

 

СКОРПИОН

Градете новото

 

Днес сте поставени в изцяло нови ситуации, без дори да сте го желали. Налага се малко по малко да се нагодите към новото в живота си. Преодолейте стремежа си все да поглеждате назад към старите си навици. Сега е време да изградите пътека към новото. Денят е благоприятен за гледане в перспектива, в бъдещето.

 

СТРЕЛЕЦ

По течението

 

В сутрешните часове на четвъртък сте зарадвани от доброто отношение на близките хора към вас. Чувствате топлота в отношенията. Мотивирани сте да свършите колкото се може повече работа, но за съжаление липсват условия за добра реализация. Оставете се на течението и се радвайте на прекрасното развитие в личен план.

 

КОЗИРОГ

Лениви сте

 

Опитайте да отговорите на всички електронни писма в офиса до обедната почивка. Не предприемайте нищо ново, просто проведете важните разговори и отхвърлете работата по кореспонденцията си. В следобеда се заловете за рутинните си ангажименти. Днес не ви се работи. Лениви сте и затова не бива да се насилвате.

 

ВОДОЛЕЙ

Вечеря с приятел

 

В четвъртък се разплатете към всички хора и институции, към които сте длъжници. Оправете борчовете си и вижте с какви пари разполагате до края на месеца. Това е ден, в който не бива да сте прекалено инициативни. Няма почва за развитие на идеите ви. В следобеда се обадете на приятел и организирайте среща. Вечеряйте заедно.

 

РИБИ

Внимавайте с парите

 

Поставени сте в центъра на вниманието, но търсите уединение и спокойствие. Днес не сте в състояние да разрешите противоречията в живота си. Не се заемайте с големи проекти и не вземайте решения. В следобедните часове бъдете внимателни относно всичко, което опира до пари и финанси. Ще сте на загуба.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Основната характеристика за Девите, родени на днешната дата, е че те са задълбочени и разумни, но само на пръв поглед. Всъщност, ако ги познавате отблизо, ще видите, че нерядко са хаотични. И те са непостоянни в идеите си, несериозни в решенията си. Важно обстоятелство за благополучния им живот е да имат добро образование и да работят по специалността, за която са учили. Наред с това ще дойде и духовната половинка, която винаги търсят. Парите за тях не са всичко, признанието е по-важно. Може би липсата на меркантилност е важна черта, която принадлежи на зодия Риби и най-много ги доближава до този знак.

Навлизате в година на бурен финансов и професионален подем. Не се двоумете да смените работата си, ако ви се предлага нещо ново и по-изгодно. Следващите дванайсет месеца са гаранция за вашата финансова сполука, въпреки макроикономическата обстановка. Вие няма да останете без доходи.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *