16 четения

Жените са по-палавият пол

Можете ли да отгатнете кой е по-палавият пол в сексуално отношение? Вероятно смятате, че правилният отговор е мъжете. Съдейки по резултатите от ново проучване обаче е точно обратното, пише в. „Дейли стар“.
Допитването, направено във Великобритания от сп. „Мор“, е обхванало 2000 жени. Резултатите показват, че съвременните дами са по-склонни от мъжете към сексуална палавост и то по различни начини.
Проучването е установило, че днешните по-млади представителки на нежния пол стават все по-палави в сексуално отношение. До 21-годишната си възраст жените вече са имали девет партньори – двойно повече от типичния мъж.
В добавка към това внушителните 70 процента от представителките на нежния пол признават, че са правили секс за една нощ. Двадесет процента са имали поне пет отделни случайни полови контакта.
Петдесет процента от участничките в допитването не крият, че са слагали рога на настоящия си партньор.
От друга страна внушителните 99 процента от анкетираните жени са категорични, че ще посочат вратата на възлюбения си, ако той им изневери.
Над една четвърт от участничките разкриват, че не биха се посвенили да имат афера с женен мъж. Четиринадесет процента не крият, че няма да се замислят, ако им се предостави възможност да „омачкат чаршафите“ с партньора на най-добрата си приятелка.
Една на четири жени се определя като златотърсачка, готова да мине под венчило с мъж заради парите му. Близо 40 процента признават, че са готови да палуват с шефа, ако така ще си осигурят повишение.
На въпрос към палавите дами за девствеността, над половината са отговорили, че са изгубили своята с човек, когото не са обичали. Едва 32 процента са споделили, че за тях е важно да са влюбени, преди да се простят с непорочността си. Само един процент от анкетираните жени са заявили, че са готови да се разделят с невинността си едва през първата брачна нощ.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!