21 четения

Почернен гурбетчия потроши спешното в Павликени, пияна вилня във В. Търново

42-годишният Махмуд Али в афект за смъртта на сестра си по време на две погребения. Три денонощия арест за дрогираната търновка

 

ГРОЗНИ И ДРАМАТИЧНИ СКАНДАЛИ СЕ РАЗИГРАХА ТЕЗИ ДНИ В СПЕШНИТЕ ЦЕНТРОВЕ В ПАВЛИКЕНИ И ВЕЛИКО ТЪРНОВО. В единия случай е потрошено имущество, а в другия са наритани полицаи! Само преди броени дни подобен екшън се разигра и в Спешна помощ в Горна Оряховица, а нападателката бе осъдена условно светкавично от местните магистрати.

 

ГУРБЕТЧИЯ В ГЕРМАНИЯ ГУБИ СЕСТРА СИ СЛЕД ДРАМА НА ПЪТЯ В УНГАРИЯ

 

42-ГОДИШНИЯТ МАХМУД АБДУЛА АЛИ ОТ ПАВЛИКЕНИ ОТ ГОДИНИ ЖИВЕЕ И РАБОТИ В ГЕРМАНИЯ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ. През последните дни той бил в отпуск. На 26 август за Германия си тръгват част от роднините му, сред които брат му и жена му. Леката кола спира аварийно на магистрала в Унгария и е пометена от полски автобус. При удара загиват двама българи – те са братът на Махмуд и съпругата му, а други две жени са тежко ранени. На 1 септември братът и жена му са били погребани в Павликени. По време на двете погребения на Бонка, сестрата на Махмуд, й прилошава. След няколко часа тя изпада в шок и брат й я кара в Спешна помощ в града. Около 21 часа му казват, че тя всъщност е била закарана мъртва, и мъжът изпада в афект, потрошава медицински шкаф и мивка. Обвинява екипа, че сестра му е била жива, но е умряла в шоковата зала. В болницата се разразява грозна сцена между Махмуд и персонала. Идва полиция да успокои страстите, но след като разбира защо мъжът е побеснял, дори не го арестува. По този случай е образувано само досъдебно производство за потрошаване и увреждане на чуждо имущество. Разследване дали действително Бонка е била закарана жива или мъртва засега няма. След няколко дни Махмуд щял да се връща в Германия, установи още наша проверка. Според жители на Павликени той бил работлив човек и без прояви, но явно смъртта на трима роднини са го изкарали извън контрол.

 

ТРИ ДЕНОНОЩИЯ АРЕСТ ЗА ПИЯНА ТЪРНОВКА, ВИЛНЯЛА В СПЕШНА ПОМОЩ

 

ГРОЗНАТА СЦЕНА В ТЪРНОВСКАТА СПЕШНА ПОМОЩ СЕ РАЗИГРАЛА В НЕДЕЛЯ. Около 19,30 часа 37-годишната И.П. била закаран с линейка след зов за помощ от нейни приятели. Жената била много пияна, а после се оказало, че пушила и марихуана. Тя била изпаднала в делириум и алкохолно опиянение. Започнала да ругае персонала на спешното и се наложило оттам да извикат полиция да укроти пияната жена. Тя обаче ударила с юмрук в стомаха един от униформените и била арестувана за 24 часа. След това съдът във Велико Търново я осъдил на три денонощия арест по Указа за борба с дребното хулиганство. Самата тя си признала, че е била дрогирана, и изказала съжаление за поведението си.

Нели СУКОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!