13 четения

Малките локомотивци спечелиха купата на Община Полски Тръмбеш

Отборът на „Локомотив“ спечели тазгодишното издание на вече традиционния футболен турнир за купата на Община Полски Тръмбеш. Надпреварата, посветена на празника на града, бе за момчета, родени след 1 януари 2006 г., и премина при отлична организация. На финала горнооряховските деца се наложиха над връстниците си от „Етър ВТ“ с 3:2 след изпълнение на дузпи за определяне на краен победител. В редовното време резултатът бе 0:0.

За трето-четвърто място „Академик“ (Свищов) победи „Алекс ОК“ с 2:0, за пето-шесто „Янтра“ (П. Тръмбеш) обърна с 2:1 „Изгрев 93“ (Царевец), а за седмо-осмо „Левски 1986“ (Стражица) се справи със същия резултат с ОФК „Павликени“. Всички отбори получиха екипи и топки от БФС, а за първенците имаше купа.

По традиция бяха отличени и отделни футболисти. Най-добър играч на турнира е Павел Владимиров от „Етър ВТ“, Голмайстор N 1 с шест попадения стана Ангел Ангелов от „Академик“. Призът за най-добър вратар взе Максим Александров от „Локомотив“, за защитник бе отличен Никола Димитров от „Етър ВТ“, за полузащитник – Виктор Иванов от „Академик“, за нападател – Йордан Пенов от „Локомотив“.

Наградите връчиха заместник-кметът на община П. Тръмбеш Назиф Кадир, бивш известен футболист, председателят на клуба домакин „Янтра“ – Любомир Ламбев, и секретарят на Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС Трендафил Коцев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!