21 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 8 – 14 септември

Здраве: Днес и в събота не претоварвайте очите, за да си спестите излишното главоболие. В неделя и понеделник се обличайте според времето. Възможни са настинки заради големите температурни амплитуди между деня и нощта. Ако почувствате неразположение, веднага вземайте мерки. Във вторник и сряда средата, в която движите и живеете ви зарежда с енергия или пък отнема от енергията ви. Обгърнете се с хора само с положително мислене, за да си спестите и болките на физическото тяло. В четвъртък уязвим е стомахът и е добре да внимавате, какво си хапвате, за да не предизвикате колит или язва.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – от петък до сряда. Косъмът забавя растежа си. Неблагоприятни: четвъртък. Боядисване на косите: неделя, понеделник. Коламаска: от петък до сряда. Масажи: Лечебни – неделя, понеделник. Аромамасажи: вторник и сряда. Обеци и татуировка: всички дни са благоприятни за поставяне на обеци или татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в дните вторник и сряда.

Хранене и диета: Периодът е благоприятен за направата на различни диети, които ще дадат своите резултати заради намаляващата Луна. Гладът е по-малък, а организмът лесно се очиства от натрупаните затлачвания и вредни вещества. Днес и утре наблягайте на белтъчините, които са източник на жизненост и сили. През неделя и понеделник увеличете приема на храни, богати на Калций, Калий, за да се заздравят костите и имунната ви система. Във вторник и сряда наблегнете на подправките в храните, които изострят сетивата и усещането за вкус. В четвъртък хапвайте лесни за смилане храни, които не дразнят излишно стомаха.

Основни звездни аспекти: Това е седмица, която събужда новите стари идеи. Намаляващата Луна, гостувайки в Овен, Телец, Близнаци и Рак напомня за вече съществуващи хрумвания, които така и сме оставили във времето назад неосъществени и невъплътени в действия. В събота Слънцето и Плутон са в тригон. Ще срещнете подходящата среда, ще намерите подходящата почва идеите ви да бъдат разбрани и посени така, че да покълнат и поникнат във времето. Не спирайте ентусиазма – нито своя, нито този на хората около вас. Сега мечтайте и се целете нависоко. През новата седмица Сатурн е в тригон с Венера и в квадратура със Слънцето. От нас самите зависи, дали ще се реализираме. Дали онези мечти, които извадихме наяве през уикенда, ще се превърнат в реалност. Има условия и почва за развитие, но от нас се иска енергията, за да преодолеем вътрешния си страх от провал. През тази седмица ние сме творци на своето бъдеще. Късметът не ни липсва, но звездите искат да ни видят в действие, в атака, за да ни дадат пълната си подкрепа.  Да внимават всички, родени в Овен, Телец, Близнаци и Рак. За тях тази седмица предстои да бъде доста важна от септември.

ОВЕН

Старт на нов проект

Този период е белязан с добро настроение, разкриване на скрити за вас възможности и стартиране на един нов проект. Последното ще се случи ненадейно и без да сте го планирали. Истината е, че в момента се чувствате в добра кондиция и въпреки, че сте претоварени от служебни ангажименти, в съзнанието ви мислите са бистри, чисти и необременени. Ето какво ще повдигне вашия дух. Възможни са нови запознанства, които ще окажат ключова роля в живота ви. Оглеждайте се за подходящи партньорства.

ТЕЛЕЦ

Владеете противоречията в себе си

Вашата енергия в този период ще бъде съзидателна. Вие вече избрахте да разрешавате проблемите си по мирен и тих начин. Предстои по-добър етап, в който ще успеете да преодолеете вътрешните противоречия и да дадете израз на положителните емоции, които чувствате. Черпите вдъхновение, когато сте насаме със себе си. Затова ще ви посъветвам по-често да оставате сами за по няколко минути на ден. Това ще ви осигури бистри мисли и свобода, от която в момента се нуждаете.

БЛИЗНАЦИ

Нови запознанства

Мнозина от вас през този период имат нуждата от усамотение не защото сте в депресия, а за да създадете плановете си за действие оттук нататък. За вас следва период на активни социални контакти. Търсите познанства навсякъде и целта ви е да намерите подходящо партньорство. Независимо дали то е в сферата на бизнеса или личните взаимоотношения, тази седмица ви дава шанса да откриете нови хора, които да ви събудят за живота. Разговаряйте, разширявайте кръгозора си. Не се притеснявайте да споделите идеите си. Необвързаните са с огромни шансове за запознанства.

РАК

Размисли в работата

Вие ще изживеете също един благоприятен период. Не очаквайте успокоение или затишие, а бурен подем и възможност да изявите изцяло своите умения. Ангажиментите стават все повече и повече за сметка на свободното ви време. Не се притеснявайте, ще отметнете всичко в срок. През тази седмица мнозина от вас ще бъдат забелязани от конкурентна фирма и поканени на среща. Нещо като импровизирано интервю за работа. Може и да си струва, не е никак разумно да отказвате, без да сте чули предложението. В личен план чувствате сигурност и спокойствие. Нищо друго не ви трябва.

ЛЪВ

Емоции

Предстои ви седмица, в която е по-разумно да спестите парите си, вместо да ги дадете за нещо, от което нямате нужда. Мнозина вече постигнаха добра финансова стабилност. Опитайте се да я задържите, вместо да я унищожите. В личен план седмицата не е от най-спокойните, защото пали дълбоките емоции във вас. Отключете положителните, а не отрицателните. Прощавайте, ако някой ви нарани, вместо да му отвръщате с агресия и обиди. Човек от семейството ще ви направи особено щастливи с една добра новина.

ДЕВА

Вървите напред

Енергията ви расте и това не може да не е забележи напоследък.  Пълнолунието от миналата седмица ви зареди с ентусиазъм и вие малко по малко ще започнете да показвате новите си идеи наяве. С финансовите дела няма да имате проблем. Възможно е да ви се поднесе договор за подписване или преподписване, който касае по-висок хонорар или заплата. Борете се за правата си и ще видите, че вие ще спечелите в битката. Активни, можещи и достатъчно разумни, вие ще вървите уверено по своя път през следващите седем до десет дни.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Преодолейте назадничавостта си

Доста емоционални и чувствителни ще бъдете през следващите седем дни, а причината се крие в това, че не желаете да приемете, че светът около вас се променя и развива. Всичко върви напред, а вие сякаш искате да останете статични за всички новости. Това поражда множество противоречия и в любовта, и в професията, където също назадничавото мислене е основа за проблеми. Приемете, че светът върви напред. Сторите ли го, ще се превърнете във вдъхновение за своята половинка, а в службата ще заемете центъра на внимание и всички предложения ще бъдат насочени към вас.

СКОРПИОН

Мързелува ви се

Този период обръща внимание върху емоционалните отношения и връзките, на които държите. Една голяма част остават разочаровани от хора, на които безспорно са имали голямо доверие. На работното място е добре да проявявате повече старание, защото там нещата могат да не бъдат съвсем удобни за вас. Става въпрос за важни пропуски, които допускате от недоглеждане. Липсата на отговорност не се толерира от Сатурн и ще навреди на имиджа, който сте изградили до този момент в обществото. Вземете се в ръце и не позволявайте на мързела да ви изиграе лоша шега.

СТРЕЛЕЦ

Променете нещо в емоционален план

Въпреки че още в края на тази работна седмица започна раздвижване за вас, не спирате да се притеснявате и да и да имате лоши предчувствия. Мислете позитивно и ще видите, че неминуемо ще предизвикате щастието на своя страна. Вярно е, през следващите седем дни ще срещате трудности на работното място. Но те са предизвикани от независещи от вас обстоятелства и няма как да ги отстраните самостоятелно. Оставете се на течението. Обърнете повече внимание на емоционалния и личния си живот. Имате нужда от промяна.

КОЗИРОГ

Заложете на положителната емоция

През следващите седем дни ще действате със замах, но вътрешното ви напрежение този път ще е повече от преди и ще буди поводи за някои конфликти както в личен, така и в служебен план. Не се съгласявайте да вършите работа, която не ви е по сърце. Това само би повишило апатията и негативната емоция. Отдайте се на приятни и любими неща, а такива със сигурност съществуват. В любовта сияещата ви усмивка оказва своето влияние, като и отношенията се затоплят винаги, щом тя изгрее на лицето ви.

ВОДОЛЕЙ

Неувереност и колебания

Чувствате се несигурни при контактите с нови хора и при срещите в обществените среди. Иска ви се да отложите важните разговори. Тази неувереност ще попречи на изявите ви. Позволете на хората, които ви обичат, да застанат до вас и да ви вдъхнат сили. Липсата на ритъм в действията ви и неефективността на това, което правите, е главна причина често да се замисляте за нова работа. Аргументът ви е, че ако започнете начисто, вероятно ще дадете всичко от себе си и ще се реализирате по-добре. Ако ви се отдаде възможност, направете го.

РИБИ

Освободете мислите и емоциите

Новата седмица очертава ярки възможности за изява, след като още от вчера при вас нахълтаха промени и се оказа, че трябва да сте по-активни и концентрирани. Напрежение няма да ви липсва и то ще е най-вече в сферата на деловите контакти. Някои от зодията ще пристъпят към ново делово начинание, други ще заздравяват вършеното досега. Вторите ще са по-успешни. В личен план мнозина ще изживеят хубави интимни мигове, дори контактите в любовта ще станат по-ясни и достъпни. Общото предупреждение е, че сами си създавате трудностите и бариерите. Освободите ли мислите и емоциите, нещата ще се наредят, како трябва.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на родените през тази седмица!!!

8 септември. Сами сте си избрали датата 8 септември, за да изчистите чрез нея грешки, допускани в минали прераждания. Това е една от датите на кармична разплата. Осмицата ви прави изключително материални личности, а и фактът, че сте родени в Дева подчертава тази ви черта от характера. Умеете да оценявате всяко нещо, да го обличате в стойност и да го измервате в цена. Говорим и за материални, и за нематериални неща като например любовта на любимия човек. И нея притегляте до последния грам. В работата сте стриктни, изпълнителни, но отново искате добро заплащане. Материалната и финансова стабилност е ваша цел през целия ви живот. Ще я получите, разбира се, но не забравяйте и духовното начало, защото житейският баланс при вас е задължителен.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да ви предпази от нови начала и нови грешки. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте онова, което е изостанало в последните девет години. Не задушавайте с ревност своите близки, а ги освободете. Така ще съхраните хармонията между вас.

Здраве: Възможни са чести промени в кръвното налягане, главоболия, които ще идват от очите и инфекции. Пазете зъбите.

9 септември. Вие, които празнувате рождения си ден на 9 септември, сте огнено импулсивни и темпераментни натури. Не се съобразявате, пред кого изливате агресията си; пред кого наговаряте хиляди необмислени думи и на кого се сърдите за дреболии. След време, когато ви мине ядът, съжалявате. Често обаче се оказва твърде късно за извинения и прошки. Това сте вие – избухливи, сръдливи, но и много, много симпатични – едни от най-сърдечните Деви. Има още нещо, което е негативна черта в характера ви: искате да промените хората около себе си. Убедихте ли се, че това е невъзможно? По-добре се нагодете към заобикалящия ви свят. В любовта сте твърде ревниви, а не сте от най-верните Деви, особено на млади години.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което може да положите, когато пожелаете през следващите дванайсет месеца. Бъдете внимателни и добре планирайте всеки детайл, за да не срещнете трудности.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата система.

10 септември. Вие сте енергични и вечно бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство в действията си. Тази разпиляност, която диктува вашия живот, не е за предпочитане. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Понякога ги наранявате жестоко, въпреки че не го показват.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и тя ще изпълни всички ваши желания, и без ваша изрична намеса.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми. Гледайте да не напълнявате и в никакъв случай не провеждайте гладолечение или драстични диети, които сериозно ще навредят на вашето здраве.

Станислав Климентов

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *