238 четения

Фирма „Подем“ отвори пункт за презареждане на пожарогасители

Управителят Светлин Гърбузанов: „Правим и прегледи на автомобили с SMS известяване“

 

ОБЩИНСКАТА ФИРМА „ПОДЕМ“ ОТВОРИ МОДЕРЕН ПУНКТ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ и техническо обслужване на носими и возими пожарогасители в новото ДАП. Придобивката е от около месец, а уредите са нов внос от Германия и струват около 20 000 лева, разказва управителят Светлин Гърбузанов. Той обясни, че има машина за пълнене на прахови, водни и водопенни пожарогасители. Досега местният бизнес е ходил да си презарежда пожарогасителите във В. Търново и Г. Оряховица, но вече го прави в Полски Тръмбеш, където досега такава услуга не е имало. В пункта работят двама души от понеделник до петък с един час почивка на обяд, а тел. за връзка е 0885 132 529.

ОСВЕН ТОВА НА ПУНКТА ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ НА АВТОМОБИЛИ е подменена основно апаратурата с общинска инвестиция от 13 000 лева. Модернизиран е стендът за проверка на спирачната система, купен е чисто нов газанализатор и димомер.

„Освен това ние предлагаме и SMS известяване за нашите клиенти, които научават кога трябва да минат технически преглед, ако са забравили. Така ние сме готови за новите промени, които се очаква да влязат в сила при техническите прегледи на автомобилите“, подчерта още г-н Гърбузанов.

Той управлява общинската фирма „Подем“от една година. За това време освен тези две придобивки той е успял да изведе дружеството на печалба с 9000 лева, а преди е имало загуба от 16 000 лв. През последните месеци се наблюдава бум в търсенето на стерилизатори, от които са заявени над 500 броя в цеха на фирмата в Полски Сеновец. Миналото лято хит бяха електрическите тенджери, които също се произвеждат там.

Н. ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!