47 четения

Анджелина Джоли и Брад Пит – новите Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит са подновили връзката си след скорошна изключително емоционална среща, по време на която са осъзнали, че все още много се обичат, съобщи Контактмюзик.
42-годишната актриса се раздели с 53-годишния си съпруг преди една година след остри обвинения в злоупотреба с алкохол от негова страна и лошо отношение към децата им.
Преди няколко седмици обаче двойката е имала емоционална среща – първата им от десет месеца, твърди биографът Иън Халперин, цитиран от „Мейл он сънди“.
Според журналиста Брад Пит е направил първата крачка, след което и двамата са се хвърлили в обятията си.
„Срещата е била изключително емоционална, пролели са се много сълзи. Тогава двамата са осъзнали, че може да им е трудно да живеят заедно, но още по-мъчително за тях е да са разделени, и са решили да си дадат нов шанс“, твърди Халперин.
Анджелина Джоли също така е споделила пред приятели, че с Брад Пит „съзнателно“ ще подновят отношенията си, след като през изминалите месеци са израснали духовно.
Холивудската звезда възприема връзката си с Пит като тази между екранните легенди Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, резултат от чиято бурна любов са два брака и два развода, разкрива още биографът.
Помирението на Анджелина Джоли и Брад Пит обаче не означава непременно, че разводът им няма да бъде финализиран. За тях бракоразводните документи са „просто хартия“ и е възможно да приключат със започната процедура, след което да поемат отначало по пътя на любовта.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!