11 четения

Осем отбора се впускат във второто издание на турнира за девойки до 15 години за купа M&BM

Второто издание на футболния турнир за девойки до 15 години за купа M&BM ще се проведе на 9 септември на стадион „Ивайло“. Надпреварата е организирана от Асоциацията на българските футболисти (АБФ) и Зоналния съвет на БФС с подкрепата на Община В. Търново.

В състезанието участват осем отбора. В първа група са „Етър ВТ“, „Светкавица“ (Градешница), „Боруна“ (Царева ливада) и „Чавдар“ (Троян). Във втора група стартират „Янтра 2013“ (Габрово), „Дунав“ (Русе), „Гунди“ (Плевен) и „Севлиево Лейдис“.

След мачовете в двете предварителни групи по реда на класирането в тях ще бъдат излъчени двойките, които разпределят местата от първо до осмо. Регламентът предвижда мачове в две полувремена по 15 минути с пет минути почивка между тях, като на терена са осем полеви състезателки и една вратарка.

Предвижда се да бъдат отличени най-добрите индивидуални изпълнителки – вратарка N 1, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, голмайстор на турнира, най-техничен футболист, най-полезен състезател, футболист N 1 на турнира и най-добър треньор.

Срещите започват в 9,00 часа в събота на два терена, финалът е от 14,00 ч., след което е награждаването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!