Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 септември, понеделник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 20.29 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 21-ви в 22-ри в 22.16 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Възможни са настинки. Обличайте се добре сутрин. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и изследването на хормоните на щитовидната жлеза, на сърдечно-съдовата система.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Благоприятен е и за безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е благоприятен и за пилинг на кожата.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Луната в Телец предполага силен апетит и желание да си угодим с хапването. Големите трапези, отрупани с хиляди вкусни и питателни неща, са ни страст. Консумирайте повече продукти, богати на калий и калций.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.26 часа.

Нумерологичен хороскоп: Опитайте да превъзмогнете своята вътрешна неувереност, за да можете по-лесно да се впишете в средата, която ви заобикаля. Днес се колебаете прекалено много и трудно вземате решения, ако се наложи да го правите.

Звездни аспекти за деня: Не планирайте нещо прекалено важно за днес. Отдайте деня за довършване на вече започнати дела. Днес Луната не е активна и чувството е за ленивост и липса на заинтересованост към нови инициативи.

 

ОВЕН

Не правете компромиси

 

Чувството за потиснатост днес идва от желанието ви да се реализирате на всяка цена в професионалната област и невъзможността това да стане. Днес се оставете на течението. Обърнете повече внимание на себе си, на своите лични интереси и нагласи. Не угаждайте на никого. Не правете компромиси спрямо егото си.

 

ТЕЛЕЦ

Довършете започнатото

 

Днес емоциите ви преливат и често това води до излишни избухвания и спречквания. Заяждате се за глупости с хората около вас. Обвинявате ги за неща, които не са извършили. Владейте се. Не започвайте нищо ново, а довършете старите, вече започнати дела. Легнете си рано.

 

БЛИЗНАЦИ

Успокойте топката

 

Понеделник не е най-подходящият ден за действия и промени. Вършете делата, които започнахте през отминалата седмица. Не се надпреварвайте с времето и не хабете излишни нерви, ако видите, че нещата вървят бавно. Нормално е, денят е тромав и муден. Просто успокойте топката.

 

РАК

Избягвайте спор

 

Днес сте настроени за делови подем, но денят не ви носи точно тези възможности, за които си мечтаете. Не искайте прекалено много от понеделника. Вършете рутинните си работи. Избягвайте един спор с колега или партньор по бизнес. Ще се скарате за дреболия, но ще си кажете толкова неща, че след това да съжалявате за изреченото.

 

ЛЪВ

Нужда от спокойствие

 

Планирайте седмицата така, че да можете да свършите желаните и набелязани цели до петък. Днешният ден е тромав. Не ви потръгва, ако захванете нещо ново. Намирате купища грешки в делата, които сте вършили миналата седмица. Опитайте да ги поправите. Нуждаете се от спокойствие.

 

ДЕВА

Вътрешно напрежение

 

И вие сте нервни. Изправени сте пред дилеми, но днес едва ли ще откриете правилния отговор на въпросите си. Работете според предварителните планове, въпреки че все нещо ще се случва ненадейно. Шефовете ви товарят с приоритетни задачи. В личен план сами ще нарушите хармонията заради вътрешното си напрежение.

 

ВЕЗНИ

По течението

 

В понеделник се опитайте да не разговаряте с никого по важни теми. Имате нужда от спокойствие. Възможно е някой постоянно да се мъчи да ви замесва в интриги на работното място или в личния живот. Трудностите са пред вас навсякъде. Няма да ги разрешите днес. Оставете се на течението.

 

СКОРПИОН

Говорете по-малко

 

В началото на новата седмица сте в делово настроение. Желаете да водите разговори и да бъдете чути за всички свои идеи. Избрали сте си неподходящ ден за това начинание. Сега няма да бъдете разбрани правилно, а хората ще останат с впечатлението, че им налагате своето становище. Говорете по-малко.

 

СТРЕЛЕЦ

Нещата потръгват

 

В понеделник сте напрегнати и нервни. Наумили сте си да си свършите доста задачи, но не ви спори. Това допълнително внася напрежение в деня ви. Каквото и да подемете, все не се получава. Добре е да сте наясно, че характерът на деня е такъв – липса на концентрация и шансове за реализация. От утре нещата потръгват.

 

КОЗИРОГ

Не се надскачайте

 

В понеделник сте колебливи и не можете да вземете правилно решение, ако ви се налага. Насочете усилията си към извършване на рутинните си ангажименти. Избягвайте да поемате инициативата на работното място. Подредете мислите си и планирайте седмицата. Ще успеете, ако не надскачате своите възможности.

 

ВОДОЛЕЙ

Над нещата сте

 

Днес сте в добро настроение и в никакъв случай не ви притеснява фактът, че нещата около вас не вървят точно така, както сте си ги представяли. Приемате всеки каприз на съдбата като нещо нормално и не си го слагате на сърцето. Ако можеха всички да мислят като вас, днес нямаше да има никакви междуличностни разправии.

 

РИБИ

Далечни планове

 

В понеделник ще се замислите за собственото си материално състояние и финансово благополучие. Идеите, които ви минават през главата, са благонадеждни. Мнозина от вас ще се замислят за собствен бизнес, който да развиват от тук насетне. Есента е добро време да посеете семената. Не се страхувайте от провал.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и тя ще изпълни всички ваши желания, и без ваша изрична намеса.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така е и вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *