Дневен хороскоп Прогноза за 12 септември, вторник

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и в 22.57 часа . Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможни са обостряния на белодробни проблеми. Обърнете внимание на кашлицата и вземете навременни мерки, ако имате такава. Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите, дланите на ръцете и кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с дихателните пътища.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си, като растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Денят е благоприятен за отпускащи и релаксиращи масажи. Ароматерапиите и ароматните масажи се отразяват прекрасно на организма. Забранен е престоят в парна баня.

Хранене и диета: Спазвайте хранителен режим, който снабдява организма с всички нужни витамини, минерали и вещества. Избягвайте бялото брашно и захарта. Особено полезни днес са мазнините, защото спомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколадът, приет под формата само на едно блокче, доставя необходимото удоволствие и снабдява организма с хормон на щастието. Не прекалявайте обаче с количеството.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 13.40 часа.

Номерологичен хороскоп: Средата, в която живеете и се движите, оказва огромно влияние върху вашето развитие. Днешният ден ви помага да осъзнаете, колко важни са близките и хората, с които ежедневно имате контакт.

Звездни аспекти за деня: Луната вече гостува в Близнаци. Помага ни да осъществяваме контакти по-лесно и да се вълнуваме от историите на другите хора. Прави ни любопитни и ни дарява с желание да експериментираме. Днес Луната и Нептун са в квадратура. Не позволявайте на чувствата и емоциите да влияят върху вземането на решения. Не прекалявайте с приема на лекарства без причина, както и с употребата на алкохол.

ОВЕН

Излезте от границата на комфорт

Денят ви намира в добро настроение. Можете да стартирате нещо ново в дейността си или просто да промените начина си на работа. Излезте извън границите си на комфорт. Провокирайте се. Всичко това ще ви донесе усещане за разширяване и успех. Не прекалявайте с приема на алкохол вечерта.

ТЕЛЕЦ

Освободете се

Във вторник сте вглъбени в своите материални интереси и в стремежа си да заздравите финансовото си положение. Не сте склонни да споделяте нищо свое – нито пари, нито вещи, нито любов. В особено настроение сте, сякаш някой се опитва да ви открадне онова, което имате. Освободете се от това усещане.

БЛИЗНАЦИ

Хората ви гледат с други очи

Денят започва с добри новини и благоприятна почва за действие. Луната гостува в знака ви. Поставя ви в центъра на вниманието и често ще бъдете търсени за какво ли не. Можете да промените нещо във външния си вид или в маниерите си на поведение. Хората ще ви виждат с други очи. Това ви харесва.

РАК

Носталгия по миналото

Затворили сте се в черупката си. Ако около вас се случват промени, то това ви прави още по-несигурни и неспокойни. Искате да запазите всичко старо и сте обърнати с носталгия към миналото. Милеейки по неща, които са отживелица, днес пропускате хиляди възможности, изпречили се на пътя ви точно сега.

ЛЪВ

Научавате нещо хубаво

Въпреки че и днес се нуждаете от спокойствие и забавяне на темпото, днешният ден не ви поставя в подобни условия. Напротив, ритъмът се забързва и вие отново сте в центъра на вниманието. Свикнали сте, а хората са свикнали да ви виждат усмихнати и блестящи. Ще научите нещо хубаво, което да повдигне настроението ви.

ДЕВА

Превръщате се в учители

Във вторник сте в прекрасно настроение. Организирайте се бързо сутринта и отидете на работа по-рано. Заемете се с неотложните задачи. Можете да бъдете учители за своите колеги и хората, с които работите. Днес те попиват знания и опит от вас и не е случайно, че ви наблюдават и изучават.

ВЕЗНИ

Създайте хармония

Вторник иска от вас да бъдете откровени и отворени към хората, с които общувате. Споделяйте по-често откровени мисли с тях и не ги имайте за свои врагове. Преобладава ли усещането, че те са срещу вас, споровете са неминуеми. Днешният ден изисква да не спорите, а да сте в хармония с целия заобикалящ ви свят.

СКОРПИОН

Вътрешно неудовлетворение

Днес сякаш сте обидени на хората, които така и не чуха идеите и не вникнаха навътре в онова, което искахте да им кажете вчера. Денят ви намира в лошо настроение тъкмо поради тази причина. Преодолейте вътрешното си неудовлетворение. Приемете, че вие сте тези, които се налагаха. Ако не го бяхте сторили, сега едва ли щяхте да страдате.

СТРЕЛЕЦ

Нещата потръгват

Очаква ви един доста благоприятен ден. Вече стартирахте нов етап и положихте благоприятно начало. Днес, мислите ви се обновяват. Около вас пластовете се нареждат така, че да ви отворят вратите за едно по-светло бъдеще. Направете своите планове. Вечерта не прекалявайте с угощенията и алкохола.

КОЗИРОГ

Нужда от почивка

Във вторник от вас се иска да спазвате един нормален ритъм на работа. Не се насилвайте да свършите всичко сутринта. Действайте равномерно и ще успеете. Обърнете повече внимание на сигналите на тялото, които то ви дава. Нуждаете се от нова доза отпуск. Септември е чудесен месец за релаксиране.

ВОДОЛЕЙ

Оптимизмът ви пречи

Днес сте емоционални, обнадеждени и не достатъчно предпазливи. Готови сте да се захванете с нещо голямо, без да сте изследвали предварително шансовете да го свършите подобаващо. Оптимизмът ви е подчертан, но го използвайте разумно. В личен план избягвайте конфликтите. Чувствате се неразбрани от половинката.

РИБИ

Не експериментирайте

Във вторник от вас се иска да сте внимателни. Не предприемайте никакви действия, които изглеждат като авантюри. Залагайте единствено и само на сигурното. Сега не е добра идея да поемате рискове и експерименти. Чувствате се накърнени от думите на близък човек. Може да имате основание, но трябва да простите и продължите напред.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на ден, характеризиращ се с кармична отплата за добри деяния в минало превъплъщение. Контактни и много позитивно мислещи, вие понякога не можете да прецените хората, с които дружите. И не за друго, а защото си мислите, че всички са добри и искрени като вас. Това не е така. Претърпявате доста разочарования и все повече и повече се убеждавате в нелоялността на хората. Не се предоверявайте и не позволявайте да се превръщате в трамплин за постигане на чужди цели.

Навлизате в една изключително важна година. Тя ще е трудна, от една страна, и рутинна – от друга. Приключете с плановете за нови начала и просто се отдайте на работа по всичко онова, което започнахте в последните две-три години. Не отлагайте разрешаването на проблемите. Важно е да се научите, че всяко отлагане влече след себе си още повече тъга и неприятности. Бъдете активни и ще видите, че годината за вас ще е прекрасна.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *