7 четения

Мъжете се оглеждат за сговорчиви блондинки със собствен бизнес, жените предпочитат тъмнокоси лекари със средно телосложение

Съдейки по резултатите от допитване относно предпочитанията на двата пола към потенциалните партньори, мъжете се оглеждат за сговорчиви блондинки със собствен бизнес, а жените клонят към тъмнокоси лекари със средно телосложение, пише в. „Дейли експрес“.
Анкетата, направена във Великобритания сред потребители на сайта за запознанства Мач показва, че през настоящата година мъжете са търсили предимно дами с частна практика, които са за предпочитане пред професионалистки в областта на медицината, образованието или архитектурата.
За представителите на силния пол е по-важно партньорката да говори втори език, за предпочитане испански, отколкото да има висок потенциал за печелене на пари.
Допитването разкрива също, че мъжете понастоящем предпочитат дългокоси блондинки, за разлика отпреди две години, когато брюнетките са били на първо място в списъка им. Представителите на силния пол също така очакват партньорката им да е сговорчива, да й харесва да се храни навън и да тренира един или два пъти седмично.
За разлика от мъжете, вкусовете на дамите не са се променили особено през последните две години. Жените все още предпочитат тъмнокоси мъже със сини очи. Дамите оценяват високо френскоговорящи потенциални партньори, които се занимават с плуване в свободното си време.
Резултатите от допитването показват също, че жените и мъжете не идват от различни планети – в търсенето на партньор помежду им се наблюдават редица сходства. За представителите и на двата пола усмивката е най-привлекателната черта, следвана от хубавите очи. И жените и мъжете търсят сговорчиви партньори с благ темперамент, които също така не са капризни по отношение на храната, предпочитат кучета пред котки и харесват поп и рок музика.
Какви жени търсят мъжете:
– Цвят на косата – рус
– Дължина на косата – дълга
– Цвят на очите – син
– Телосложение – средно
– Професия – собствен бизнес
– Първоначално привличане – усмивка
– Темперамент – сговорчив
– Втори език – испански
– Предпочитано занимание в свободното време – хранене навън
– Спорт – туризъм
– Тренировъчен режим – веднъж или два пъти седмично
– Музика – поп и рок
– Предпочитано животно – куче
– Биологичен ритъм – сова
Какви мъже търсят жените:
– Цвят на косата – тъмен
– Дължина на косата – къса
– Цвят на очите – син
– Телосложение – средно
– Професия – лекар или ветеринар
– Темперамент – сговорчив
– Втори език – френски
– Предпочитано занимание в свободното време – хранене навън
– Спорт – плуване
– Тренировъчен режим – веднъж или два пъти седмично
– Музика – поп и рок
– Предпочитано животно – куче
– Биологичен ритъм – чучулига.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!