Спорт

Павликенчани минаха на парад през Кнежа

„Мизия“ – ОФК „Павликени“ 1:4

 

Категоричен успех в Кнежа записаха футболистите на ОФК  „Павликени”, които явно излизат от летаргията, с която стартираха в първенството. Гостите бяха далеч по-убедителният отбор в мача и само добрата игра на вратаря на домакините не позволи успехът им да бъде още по-резултатен. В 16 ата минута Стилиян Михайлов откри след разбъркване, а в 25-ата оползотвори хубав пробив на Атанас Ингилизов за 0:2.

Домакините от „Мизия” успяха да намалят на 1:2 в 37-мата минута с попадение на Русев, но радостта им бе кратка. Само три минути по-късно Красен Трифонов центрира чудесно към Димитър Кушев и той с глава вкара за 1:3. Точно след час игра Красен Трифонов намери Атанас Ингилизов и той се разписа за 1:4. До края павликенчани направиха ред пропуски, като на два пъти и вратарят на „Мизия” спаси удари на Красен Трифонов от чисти позиции.

„Доволен съм, защото след лошото начало влизаме в ритъм. Надмощието ни бе пълно и можеше да спечелим и с по-голям резултат”, коментира старши треньорът на „Павликени” Димитър Тодоров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *