8 четения

36-годишен отива на съд за опит за убийство на пастрока си

Жеко от Полски Тръмбеш подозирал втория си баща в интимна връзка със съседка

36-ГОДИШЕН ОТ ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ОТИВА НА СЪД ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА ПАСТРОКА СИ. Екшънът се разиграл преди една година, след като Жеко А. изпил четири литра бира. Той отдавна подозирал втория си баща в интимна връзка със съседка, но този ден решил да раздаде правосъдие. Във фаталния ден той наръгал 63-годишния Кою К. с кухненски нож в корема, а мъжът оцелял по чудо благодарение на сложна операция и лекарски грижи.
Жеко живеел в една къща с майка си и пастрока си. На 17 септември м.г. се прибрал след солидна почерпка и в двора заварил втория си баща да разговаря със съседката, която подозирал в любовна афера. Младият мъж казал на двамата: „Обичайте се и бъдете щастливи“ и влязъл в къщата. Не след дълго излязъл на двора, като в ръката си прикривал кухненски нож, насочил се към Кою и започнал да крещи, че ще го убие.
Въпреки опитите да бъде успокоен, пияният успял да намушка възрастния мъж в корема. От първия удар той паднал, но Жеко продължил да размахва хладното оръжие, да го удря с ръце и крака и дори му избил два зъба. Тогава съседи се притекли на помощ и се обадили на тел. 112. След кървавата драма Жеко е пратен зад решетките, където ще дочака старта на наказателното дело срещу него.
Н. ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!