Фотомодел води певците от Малта на конкурса „Сребърна Янтра“ | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Фотомодел води певците от Малта на конкурса „Сребърна Янтра“

Публикувана на: 13.09.2017г. 44 прегледа

ФОТОМОДЕЛЪТ КРИСТЪЛ ЕЛЮЛ ЩЕ ВОДИ ГРУПАТА ОТ МАЛТА ЗА 15-ОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС „СРЕБЪРНА ЯНТРА“, който ще се проведе в края на септември във Велико Търново.

Едва седемгодишна, Кристъл излиза за първи път на сцената, но не с микрофон в ръка, а с китара. Майка й я записва в музикалната школа в родния й град в класа по класическа китара. Пълният курс на обучение и изпитите по теория и практика завършва с пълно отличие.

Когато е на 10 г., Кристъл започва занимания по пеене и оттогава са и първите й участия в детски мюзикъли, музикални конкурси и фестивали. Междувременно преминава обучение в различни курсове по актьорско майсторство, моделстване и танци. На 18-годишна възраст започва да води секция „Тийнейджъри“ по националната телевизия на Малта и интервюира най-популярните малтийски диджеи и банди.

Днес Кристъл Елюл работи като фотомодел и лице на различни кампании и събития в своята страна. В момента играе и в популярен телевизионен сериал в Малта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>