КОМПЛЕКСЪТ ЗА СОЦИАЛНО-ЗДРАВНИ УСЛУГИ ЗА ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА В ГАБРОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

КОМПЛЕКСЪТ ЗА СОЦИАЛНО-ЗДРАВНИ УСЛУГИ ЗА ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА В ГАБРОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН

Публикувана на: 14.09.2017г. 28 прегледа

Комплексът за социално-здравни услуги за деца и семейства към Община Габрово организира информационен ден, по време на който ще се популяризират социалните услуги, предоставяни в заведението. Събитието ще се проведе на 15 септември в централната градска част – на ул. „Радецка“, където ще има разположена шатра. Поводът е откриването на учебната година.

По време на информационния ден, експертите от комплекса ще поздравяват деца и младежи по случай празника със специално изработени свитъци с пожелания за успехи през новата учебна година.

Ще бъдат раздавани информационни материали за услугите в комплекса, ще се проведат разговори с родителите кои от услугите могат да ползват в подкрепа на развитието на децата си.

Ще се популяризират целите на проекта, благодарение на който в Габрово функционира Комплекса за социално-здравни услуги за деца и семейства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>