Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 15 – 21 септември

Седмица на приятни изненади, добри новини и възможност за ново начало

 

Здраве: В петък си осигурете хармонията в семейството и добрите взаимоотношения с близките, без да им досаждате с натрапчиви негативни мисли. Това ще ви осигури спокойствие и сигурност, а и оттам – здраве в емоционален план. През уикенда заложете на самочувствието си и не позволявайте никой да го накърни, защото ще се затворите дълбоко в себе си. Не си струва да си причинявате душевни болки заради нечии коментари, които можете да подминете. През новата седмица заложете на нормалния ритъм работа – почивка. Заради новолунието в сряда цялата седмица преминава тромаво и сякаш сте без енергия. Приемайте повече витамини, лягайте си рано и наваксайте на сън.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – събота, неделя, понеделник – косъмът забавя растежа си. Четвъртък – косъмът ускорява своя растеж. Неблагоприятни: петък, вторник, сряда. Боядисване на косите: понеделник. Коламаска: събота и неделя. Масажи: Лечебни – понеделник. Обеци и татуировка: неблагоприятни дни: петък, вторник, сряда. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в сауна през уикенда.

Хранене и диета: Хранете се умерено през този период. Луната е намаляваща до сряда и подпомага спазването на диети да се прояви в максимална благоприятна степен. Можете да започнете своя нов хранителен режим, който да даде желаните резултати в събота или неделя. Възползвайте се от положението на Луната в Лъв тогава, за да топите излишните килограми и да се освободите от натрупаната в организма вода, като не употребявате сол, а увеличите приема на плодове и зеленчуци. В понеделник, вторник и сряда хапвайте храни, които се смилат лесно от стомаха и не предизвикват тежест и подутост. За любителите на лунната диета тази седмица тя идва на 20 септември, сряда, точно в 6.29 часа с настъпване на фаза новолуние.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни. Венера е в хармонични аспекти с Юпитер и Уран. По всичко личи, че ни очаква изпълнена с приятни изненади и одухотворена енергия седмица. Днешният аспект на Венера и Юпитер носи добри новини и едно дългоочаквано признание в службата и професионалната кариера, което сме си заслужили с много усърдие и труд в последно време. През уикенда не избързвайте и премисляйте добре всяка своя дума. Меркурий и Марс са в съвпад. Мисълта и речта трябва да вървят ръка за ръка без едното да изпреварва другото. Не се притеснявайте, ако ви се наложи да се върнете в офиса и да поработите през съботата. Ще си свършите много работа и ще сте доволни от себе си. Бъдете активни, разхождайте се или спортувайте. Изразходвайте енергията, с която аспектът ви дарява. Съхранете част от нея и за новата работна седмица, защото ще ви бъде нужна сила. През първите дни, когато властва тригонът Венера-Уран всички сме вдъхновени и положително настроени. Планетите нанасят положителни корекции в сферата на личните взаимоотношения и професионалните партньорства. Създават условия за успех в области, които са нови и чужди за нас. В сряда настъпва новолуние в Дева – време за ново начало и време да приключим с морските спомени от лятото, заемайки се с важните дела. Есента вече чука на вратата и отговорностите се трупат. Да внимават всички, родени в Рак, Лъв, Дева и Везни. За тях тази седмица е важна и определено носи предизвикатества.

 

ОВЕН

Венера ви подкрепя

 

През тази важна седмица от септември вие се чувствате във върхова форма, бодри, енергични и вглъбени в своите дългосрочни цели. Говорите много, действате без да се замисляте. Благосклонно настроената към вас Венера ви позволява да се разширите и преодолеете някои свои вътрешни противоречия. Да хармонизирате взаимоотношенията си и изгладите връзки така, сякаш никакви дразги не е имало досега. Възползвайте се. Новолунието в Дева ви дава нов философски поглед върху нещата. Определено доста схващания за бита и ежедневието ще се изменят в главите ви. И всичко това е за добро. Очаквайте нещо хубаво.

 

ТЕЛЕЦ

Освобождаване

 

Това е важен период и за вас. Венера, управителят ви, е в хармонични аспекти с Юпитер и Уран. Изисква да преодолеете някои свои задръжки, да разширите кръгозора си и въобще да измените схващанията за физическия си живот. Сега можете да прескачате огради и да се борите за мечтите си. Новолунието в Дева е повод в живота ви да се случи ненадейно нещо ново. Нещо хубаво, което разклаща сегашното ви закостеняло съзнание и ви разтриса изцяло. И всичко това – в положителен аспект. Очаквайте звездна подкрепа, веселие, освобождаване от някои мъчни мисли.

 

БЛИЗНАЦИ

По неотъпкани пътеки

 

И при вас нещата потръгват лека-полека. След като осъществихте желани нови познанства, след като социалният ви живот претърпя бурен подем, сега е време всичко това да се отрази и на нормалното ви ежедневие. Приятелски срещи, споделяне и подкрепа – ето от какво се нуждаете и какво точно ще получите през тази седмица. Меркурий и Марс са в съвпад, за да ви вдъхнат жизнена енергия. Имате тонус да сътворите много дела, за които до този момент не сте имали смелост да вършите. Прекрачете граници, вървете по неутъпкани пътеки. Всичко това ще ви вдъхнови и обнови.

 

РАК

Не се отказвайте от мечтите си

 

Това е важна седмица от септември и за вас. Вие сте особено чувствителни не само заради новолунието в сряда, а и заради цялата звездна обстановка, която ви въздейства към този момент. Венера е благоразположена към професионалния и личния ви живот. Мотивирани сте да поискате нещо повече за своята служебна реализация. Да дадете всичко от себе си и да получите нужното признание. Посейте зрънцата на новото през тази работна седмица, когато новолунието в Дева ще ви помогне да реализирате идеите си до Нова година. Това е силен период и не бива а се отказвате от мечтите си.

 

ЛЪВ

Не пропускайте мига

 

Чувствате се прекрасно в кожата си. Венера, която все още се движи в знака ви, е причина около вас да се случват толкова много събития, които можете да обобщите под общ знаменател с думата „чудеса”. Вие сте щастливи и е време около вас промените да станат по-съществени, задълбочени и с дългосрочен характер. От вас зависи дали ще запазите искрицата на положителната енергия и дали въобще ще я вложите в дела, които да дадат плодовете си след време. Шансовете са налице, седмицата е важна, а от вас се иска да действате. Не пропускайте мига.

 

ДЕВА

Превъзмогване на старото

 

И при вас тази седмица е от изключително важно значение не само заради новолунието, което настъпва в знака ви, а и заради съвпада на Марс и Меркурий. Венера също се е устремила към вашата територия и ще направи дните ви до края на септември изпълнени с хармония и позитивни преживявания. Освободете се от предразсъдъците си и се насладете на промените, на които ставате свидетели. Това е седмица на превъзмогване на старото в името да приемете новото. Разбирайте го както пожелаете.

 

ВЕЗНИ

Създайте си добро настроение

 

През следващата седмица сте разкъсвани от различни противоречия и сами съсипвате добрите тенденции, които планетите имат за вас. Венера е в благоприятни аспекти с Юпитер и Уран. Помага ви да промените част от ежедневието си. Да правите нещо по-различно, нетрадиционно. Новолунието в Дева ви подтиква да превъзмогнете някои свои недостатъци и да покажете всичко добро от себе си. Не пестете време за обновление на своя душевен мир. Отидете по магазините и си купете нови дрехи, които ще внесат нотка нови емоции и в материалния ви свят. Нуждаете се от нещо, което да подобри настроението ви. Създайте си го.

 

СКОРПИОН

В центъра на вниманието

 

През тази важна седмица от септември вие ще бъдете в центъра на хорското внимание, като очаквано ще има хора, които ще ви подкрепят, обичат и поддържат, но ще има и такива, които ще отричат вашите качества, умения и действия. Бъдете подготвени за всичко. Тази седмица изисква от вас да се проявите като социални личности, общуващи хармонично и обменящи информация. Новолунието в Дева е причина да чувствате, че средата, в която живеете, сякаш ви ограничава. Сякаш е стъпила на гърдите ви и не позволява да дишате свободно. Единственият изход от ситуацията е малко по малко да започнете да я променяте.

 

СТРЕЛЕЦ

Начало в службата

 

Това е важна седмица и за вас. Венера е в благоприятен аспект с вашия управител Юпитер. Чувствате силна подкрепа за действията си, независимо от какъв тип и характер са те. Каквото и да направите, хората са доволни от вас. Няма как да не се възползвате от прекрасното благоразположение на планетите. Силата ви е в деловите дейности и професионалната кариера. Можете да започнете да учите, за да подобрите квалификацията си и по този начин да вдигнете цената на своя труд. Ще се случи, стига да положите усилия. Направете го. Новолунието в Дева ви помага да положите начало в службата.

 

КОЗИРОГ

Крещите за почивка

 

През тази седмица във вашия хороскоп са залегнали положителните емоции, пътувания и разширяване на контактите. Имате нужда от едно психическо освобождаване от постоянните тревоги. Ще се случи. При някои това би се осъществило като се откъснат през уикенда на някое по-тихо кътче. Други ще предпочетат да почиват вкъщи. Възстановете се. Сили и енергия няма да ви липсват през новата седмица, но ако не сте отпочинали психически, тази енергия може да се трансформира в неприятно заяждане, насочено към хората, които най-много ви дразнят. Починете ли си, ще бъдете меки, дружелюбни и сговорчиви. Да му е приятно на човек да ви има вкъщи.

 

ВОДОЛЕЙ

Създайте си забавления

 

През тази седмица редом с професионалния ви напредък ще върви и подемът ви в личен план, предизвикан от хармоничния аспект между Венера и Уран. Двете планети се комбинират, за да разнообразят щрихите в семейния и домашния ви живот. Нови и свежи контакти, срещи със стари приятели на по чашка – нещо, от което не бива да бягате по никакъв повод, стига да имате и достатъчните финанси да си го позволите. Седмицата, освен че акцентира върху положителните ви емоции като цяло, също така предупреждава и за проблеми в бюджета. Правете си сметката, за да не пострада финансовата ви стабилност.

 

РИБИ

Идеи за бизнес

 

Новата седмица за вас е наситена на положителни преживявания, енергия и силни емоции, които вървят ръка за ръка и с тенденции за разширяване в делови и бизнес аспект. Ще се срещнете с хора, даващи ви идеи за малък личен или семеен бизнес, който имате възможност да развиете през есенните месеци. Замислете се и не отхвърляйте идеята като неуместна. Венера в момента ви гарантира добро финансово състояние и затова си позволявате малко повече забавления през уикенда. Имате нужда. Новолунието в Дева в средата на работната седмица изисква от вас да проучвате повече шансовете си за успех в службата и да бъдете малко по-гъвкави и адаптивни, за да успявате.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

15 септември. Родени на 15-а дата, вие сте Деви, които искат всичко да им бъде в ред. Тази ваша фикс идея е в основата на най-големите проблеми, в които се въвличате. Необичайно за вас е да оставяте нещата да текат от само себе си. Желанието ви е да въздействате върху всяко обстоятелство, а това невинаги е възможно. Ядосвате се, когато не успявате да промените съдбата си. Това не ви стига, а и се мъчите да променяте съдбите на най-близките си хора. Мисията ви е да се научите да живеете живота си, а не постоянно да го преподреждате. Иначе сте домошари, умеете да подреждате своя дом, да му вдъхвате живот и естетичен привкус – една от най-хубавите ви черти. Успявате да създадете семейство в ранните си години и да му се радвате през целия си живот.

Навлизате в една спокойна и хармонична година, която ще ви помогне да потърсите прошка за прегрешенията си от близките, както и вие самите да дадете прошка, ако някой ви е наранил. Сега е важно да обърнете внимание на своите взаимоотношения с околните – да ги изчистите от огорчения и неволи. Мнозина ще започнат да учат нещо. Преквалификацията за други ще донесе много бъдещи успехи. Не отказвайте, сега трябва да добиете някакво ново знание.

Здраве: Възможни са проблеми с имунната система. Подсилете организма си. Обърнете внимание на лимфните възли и кожата.

 

16 септември. Вие сте добродушни и разбрани хора. Разбира се не подминаваме факта, че сте Деви и обичате да се заяждате за дреболии, като не отстъпвате и държите на своето. Въпреки това гледате ведро на живота и се стремите да живеете според обществените порядки. В семейството сте толерантни, разбрани и понякога прекалявате с добротата си, като правите ненужни компромиси. Ето какво има да изкорените от характера си – склонността да прощавате всичко на близките. Научите ли се да установявате своята принципност и вкъщи, да не се пречупвате и да бъдете безпощадни, ще живеете далеч по-спокойно. В работата сте идеалните служители, защото вършите прецизно всяка възложена задача. Стремете се най-високото място, което заемате, и в службата, и в личния живот, да е второто. Лидерството може да ви донесе много повече вреди.

Навлизате в година на финансова стабилизация и ще бъде престъпление ако си траете и не поискате по-висока заплата или не смените работата си за по-добре платена. Бъдете уверени, че всяка една подобна промяна ще е добра за вас, въпреки че държавата се намира в криза. Съдбата ви пази да не загубите добрите си позиции и да не останете без доходи поне още една година.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, ставите, както и обостряния на хронични заболявания, ако сами си ги предизвикате с негативна мисъл.

 

17 септември. Щастливци сте вие, защото финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Макар да сте родени на ден, определящ кармична разплата, имате късмет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества – и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър – мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца, ако наистина го захвърлите в някое кътче от своето битие.

Навлизате в емоционална и завършваща година, в която нямате право да полагате нови начала в каквото и да е било направление. Завършете стари и забравени във времето задачи, докарайте докрай поети инициативи.

Здраве: Възможни са проблеми с високо кръвно налягане, както и често главоболие под формата на мигрена. Давайте си чести почивки, ще имате нужда от тях.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *