Дневен хороскоп. Прогноза за 18 септември, понеделник

Луната преминава от Лъв в Дева в 5.52 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и в 4.14 часа . Управител на деня е Луната.

Здраве: Днес е уязвим целият стомашно-чревен тракт без правото черво. Нежелани са операциите на органите на коремната кухина, а апендиксът да се оперира само при спешност. Тъканите трудно заздравяват. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на стомашно-чревни проблеми. Посещението при хомеопат или лечението с нетрадиционна медицина дават добри резултати.

Красота и външен вид: Отидете на фризьор. Ако подстрижете косите си, ще растат по-бавно след това и ще придобият желаната форма. Денят е добър за боядисване, сухо къдрене. Кожните манипулации и процедури също протичат добре.

Хранене и диета: Днес е уязвим стомашно-чревният тракт, затова е хубаво да приготвяте леки ястия, без остри подправки. Вечерта предпочете течната храна и не прекалявайте с количеството. Денят не е благоприятен за стартиране на диета.

Цветове, носещи късмет: Бежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 18.36 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес можем да се заловим за делата, които вече сме планирали и за които сме сигурни, че ще се осъществят на сто процента. Денят е благоприятен за всякакви разговори. Не бива да се злоупотребява с властта и положението, което имаме и заемаме.

Звездни аспекти за деня: Опитайте се днес да действате с бавно темпо, за да свършите намислените задачи. Не бъдете хаотични, а по-подредени в мислите и действията си. Движението на Луната в Дева и съвпадът й с Марс може да причини доста неудобни и конфликтни ситуации, напрежение в ежедневното общуване. Просто не влизайте в конфликти с хората около себе си.

 

ОВЕН

Нервни сте

 

В понеделник сте нервни и припрени. За мнозина това е първият работен ден след отпуск, а за други – поредното начало на нова делова седмица. Какъвто и да е за вас, този ден не позволява стартирането на нови начинания. Мерете думите си, за да не обидите някого сериозно в сутрешните часове.

 

ТЕЛЕЦ

Извинете се

 

Конфликтите ви днес започват още със събуждането, където се скарвате съвсем ненадейно с половинката и близките хора в домашното огнище. Скандалът ви държи влага и на работното място, като непрестанно мислите как да се извините. Направете го вечерта като приготвите вкусна вечеря – гаранция, че съжалявате за лошото начало сутринта.

 

БЛИЗНАЦИ

Заядливи сте

 

В понеделник сте разсеяни и трудно концентрирате мислите върху същинските дела, които трябва да свършите. Опитайте се да отметнете повечето ангажименти до обяд. Заядливи сте и търсите как да влезете в конфликт с колегите. Не всички от тях са съгласни с вас. Нали не сте на мнение, че нарочно мислят различно?

 

РАК

Стегнете бюджета

 

Желанието ви днес е да поставите основите на нещо ново, велико и грандиозно. Идеите ви са прекрасни, но не сте избрали правилния ден, за да започнете тяхното реализиране. По-скоро се оставете на течението. Прегледайте банковата си сметка и наличните пари в брой до края на месеца. Стегнете бюджета си.

 

ЛЪВ

Конфликтни сте

 

Стартирате деня без настроение. Прекалено нервни сте и това често ви кара да влизате в конфликти с обкръжението. Без да са виновни, колегите опират пешкира на емоционалното ви неразположение. Не се сърдете, ако по-опърничавите от тях реагират импулсивно и ви сложат на място. Търсите си го.

 

ДЕВА

Усамотете се

 

В понеделник е по-добре да останете насаме със себе си и да не нагнетявате своето лошо настроение сред хората, с които работите или се движите. Имате нужда от спокойствие. Не стартирайте нищо ново. Преодолейте черногледите мисли, които така натрапчиво ви посещават днес.

 

ВЕЗНИ

Запазете търпение

 

Днешният ден изисква от вас да запазите спокойствие и търпение. Самообладанието ви е нужно, за да не подходите с агресия и напрежение при осъществяване и на най-елементарните разговори. Чувствате вътрешно безпокойство. Разкажете на близък за него и ще го преодолеете.

 

СКОРПИОН

Лутане

 

Предусещате, че понеделник ви дава възможности за ново и успешно начало. По-добре преценете силите си и не се залавяйте за нещо, което не сте в състояние да довършите докрай. Днес сте прекалено нервни, нетърпеливи. Едва ли можете да прецените кое е правилно и кое – не. Избягвайте драстичните промени.

 

СТРЕЛЕЦ

Напрегнати сте

 

В понеделник сте напрегнати и изнервени. Не сте в състояние да вземате правилни решения. Действате трудно и ви липсва мотивация. Единственото, което правите с желание, са заяжданията с колеги и приятели. Доставя ви удоволствие да влизате в конфликт с тях. По-добре си го спестете.

 

КОЗИРОГ

Идеи за забогатяване

 

Стремежите ви днес са да стабилизирате материалното си състояние без оглед на средствата и методите, чрез които го правите. Седнете и изгответе финансов план до края на месеца, както и план как да подобрите материалната си база през есента. Днес можете да се натъкнете на доста добри идеи.

 

ВОДОЛЕЙ

Бягайте от конфликти

 

Недоволството ви спрямо половинката прераства в сериозно напрежение и прехвърчане на искри още от сутринта. Усамотете се и не влизайте в конфликти с любимия човек, защото това ще ви причини чувство за вина, пронизващо целия ден. Не предприемайте никакви нови начинания в деловата област.

 

РИБИ

Почивайте

 

В понеделник не успявате да се концентрирате подобаващо на работното място и допускате малки, дребни, но значими грешки. Опитайте да преодолеете негативните усещания и емоции. Здравословното ви неразположение е предизвикано от отказа ви да си почивате и да си осигурите спокойствие.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради злодеяния в миналото. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

В годината на успешно ново начало, в която навлизате от днес, е редно да обмисляте всяка своя постъпка по два пъти, преди да я предприемете окончателно. Сега можете да действате по нов начин, да промените нещо около себе си, но едва след като сте го премислили и планирали. Можете да тръгнете по нова пътека.

Здраве: Заради забързания характер на годината, възможни са проблеми със сърдечния пулс и ритъм. Обърнете си внимание, ако имате подобни оплаквания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.