Деца и възрастни се забавляваха на петия фестивал на UN BESO край паметника на Асеневци

Unbeso fiesta (3)ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ СЕ ЗАБАВЛЯВАХА ДВЕ ПОРЕДНИ ВЕЧЕРИ С ИНСТРУКТОРИТЕ ОТ ЦЕНТЪРА ЗА ЛАТИНО ТАНЦИ И ИЗКУСТВА UN BESO. Най-популярните във Велико Търново треньори по салса Дарина Георгиева, Ваня Гьошева и Иглика Иванова и инструкторът по зумба Борислав Иванов организираха за пети път фестивала UN BESO fiesta. Игри за малчуганите, демонстрации, безплатни уроци и две партита предложи школата на своите ученици и приятели на едно от най-атрактивните места в старата столица – пространството около Държавната художествена галерия и паметника „Асеневци”. В латино фиестата тази година участваха всички клубове на UN BESO art & dance center.

Unbeso fiesta (2)Първият ден на фестивала беше посветен на зумба – нетрадиционния вид аеробика, който стана изключително популярен в България през последните няколко години. В събота фиестата започна в късния следобед с приключенско парти за деца и урок по салса за малчуганите. Веднага след това започна и танцовият спектакъл, в който участваха групата по народни танци с ръководител Теди Костова, съставът по класически и модерен балет на Радина Митева и двете детски групи по латино танци, с които работят Полина Кинова и Борислав Иванов.

Unbeso fiesta (1)По традиция Ваня, Иглика и Дарина подариха безплатен урок по бачата и за възрастните, а след това фиестата продължи с латино парти.

UN BESO вече откри новата си учебна година. В танцовия център стартираха нови групи по балет, народни танци, зумба и салса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *