52 четения

Табелата на главния път София – Варна при влизане в старата столица от север беше изчистена доброволно от младата майка Зоя Бялкова, 8-годишната й дъщеря и Марта Павлова-Стоянова.

Пътният знак бе грозно надраскан със син спрей и изцяло скриваше името на града. „Почивният ден съвпадна с две национални екоинициативи – „Да изчистим България заедно“ и „Моят зелен град“, и тъй като аз всяка година се включвам в тях, реших този път целта да е табелата на града”, споделя Зоя.

5 коментара за “Табелата на главния път София – Варна при влизане в старата столица от север беше изчистена доброволно от младата майка Зоя Бялкова, 8-годишната й дъщеря и Марта Павлова-Стоянова.

 • 18.09.2017 в 12:52
  Permalink

  Къде е това „от север“ на пътя София-Варна, че нещо не мога да вдяна, защото според мен единия вход е от запад, а другия от изток; Останалите два входа в града ни – север и юг са на трасето Русе – Гурково…

  Отговор
  • 18.09.2017 в 14:40
   Permalink

   Прав си. Няма такъв вход от север по пътя София-Варна. А като гледам снимката, тази табела е в ляво по посока на движението. Нещо хептен не се връзва. Трябва тези стажант-писачи за преминат курс по география, че да не бъркат посоките. Браво на младата дама и дъщеря и, но не зная къде е пътното или общината или който там трябва да се грижи за пътните знаци и за името на града ни.

   Отговор
 • 18.09.2017 в 16:23
  Permalink

  Bravo na horata i slab 2 na psevdojurnalistcheto !!! Da tova e severniq vhod,no posokata e ot Ruse, ne Sofia – Varna … a inache tova e rabota na obshtinata poprincip,ako nemogat da opazqt tabelata,pone da q poizchistvat ot vreme na vreme !!! sory za maimunicata…

  Отговор
 • 18.09.2017 в 16:53
  Permalink

  Глобете говедата от агитката на ф-к Левски,целият град са го надраскали с лайняната си абревиатура ОСВ ! А с парите платете препаратите и транспорта на дамите.

  Отговор
 • 18.09.2017 в 17:05
  Permalink

  Защо трябва хората да почистват пътните табели? Къде са държавните и общински власти?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!