Дневен хороскоп Прогноза за 20 септември, сряда

Луната преминава от Дева във Везни в 11.05 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 6.29 часа. Лунният ден преминава от 1-ви във 2-ри в 6.29 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната във Везни остават нежелани операциите в областта на стомашно-чревния тракт, тънките черва, черния дроб и жлъчката. След това – на бъбреците. Заради новолунието се чувстваме безсилни и отпаднали. Ограничете приема на прекомерно количество течности. Организмът задържа вода.

Красота и външен вид: Заради новолунието подстригването на косите и всякакви процедури по разкрасяване на косъма са нежелани. Също така нежелана е и коламаската на тялото. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и е възможно да се нанесат вреди.

Хранене и диета: Лунната диета, в случай че спазвате този режим, трае през целия ден. Не само при спазващите диетата, а и при всички останали е препоръчително да се ограничи приемът на сол и вещества, които възпрепятстват отделянето на водата от организма.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 19.29 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят ни прави доста нерешителни. Трудно правим избор, ако ни се налага такъв. Лесно се осланяме на чужди съвети, но това е доста неправилно, защото днес няма гаранция, че ще попаднем на правилните хора и ще получим точния и безпогрешен съвет.

Звездни аспекти за деня: Новолунието в Дева изисква да превъзмогнете своите вътрешни комплекси и душевни противоречия, за да живеете живота си спокойно и безпроблемно. Не таете ненавист към хората около себе си и ги възприемайте такива, каквито са. Започнете да редите живота си по нов начин и ще бъдете доволни.

 

ОВЕН

Ново начинание

 

Опитайте да превъзмогнете своето собствено его и приемете мнението на хората, с които работите. Днес можете да стартирате нов делови проект и да положите основите на ново начинание в професионалния живот. Четете и се развивайте интелектуално. Не разчитайте на застарели знания.

 

ТЕЛЕЦ

Направете промяна

 

При вас това е благоприятен ден, който дава възможност да стартирате ново начинание в личен аспект. Променете нещо във външния си вид, сменете маниерите си и нещо в своето поведение. Обърнете повече внимание на здравето си и заздравете имунитета преди настъпването на есента.

 

БЛИЗНАЦИ

Внесете ред

 

Време е да се разделите с всички онези обстоятелства и неудобства вкъщи, които ви карат да се чувствате дискомфортно. Днес подредете дома си по желания от вас начин. Вкарайте ред в живота си. В следобедните часове чувствате емоционален подем и душевно раздвижване. Денят е благоприятен и зареждащ.

 

РАК

Доверете се

 

Чувствате се прекрасно, заобиколени от най-близките до вас хора – това е семейството и роднините ви. Но днешният ден изисква да хармонизирате взаимоотношенията си и с по-далечните познати. Бъдете в мир с колегите и приятелите си. Можете да им се доверите и да разчитате на тях, ако е нужно.

 

ЛЪВ

Допълнителни доходи

 

Очаква ви прекрасен ден, полагащ ново начало в професионалния и деловия ви живот. Сега се будите с нови идеи, свързани с възможност да печелите пари и да заздравите материалното си благосъстояние. Късметът е на ваша страна. По-изобретателните наистина ще намерят път към спечелване на допълнителни финанси.

 

ДЕВА

Нещо хубаво

 

Денят е зареден със силни енергии, въпреки че физическото ви състояние е по-скоро изтощено. Чувствате умора, каквото и да правите. Въпреки всичко не пропускайте шансовете да промените част от мислите си и да се обновите с нови идеи. Станете рано и посрещнете всичките хубави неща, които ви предстоят.

 

ВЕЗНИ

Радвайте се

 

Не сте достатъчно търпеливи, за да посрещнете благоприятните възможности, които ви предстоят. Искате нещата да се случват бързо, мигновено. Днешният ден до голяма степен забавя развитието ви, за да се насладите на прекрасния миг, в който се намирате. Останете насаме със себе си и се порадвайте на своя собствен живот.

 

СКОРПИОН

Говорите великолепно

 

Въпреки явната липса на организация и мотивация за работа, днес ще се наложи да се ангажирате с много неща, които да свършите в срок. Не се отчайвайте. Денят и за вас носи позитивна нагласа и много положителна енергия. Обърнете повече внимание на контактите си с приятели и партньори. Днес говорите великолепно.

 

СТРЕЛЕЦ

Настроени за работа

 

Бъдете подготвени за новостите, които предстоят на работното място. Днес научавате есенната програма за своето професионално развитие. В много случаи става въпрос за ангажиментите, които ще ви бъдат раздадени от ръководството в дългосрочен план. Приемете ги с гордост и ги свършете подобаващо.

 

КОЗИРОГ

Умора

 

Новолунието в сходния по стихия знак Дева ви зарежда с кураж и ентусиазъм за действие. От друга страна, чувствате умора и липса на сили и концентрация. Не се претоварвайте. Сега ви е достатъчно, че имате емоционален прилив на енергия за действие. Мотивирани сте и сте вгледани в бъдещето. Нищо, че днес не сте особено ефективни.

 

ВОДОЛЕЙ

Не се насилвайте

 

Въпреки новолунието, днес е добре да бъдете внимателни и да не предприемате действия, още по-малко такива, които изискват известен риск от ваша страна. Залагайте единствено и само на сигурното. Вършете работата, в която сте сигурни и убедени, че ще извършите перфектно. Не казвайте „да”, когато вътрешно ви се иска да кажете „не”.

 

РИБИ

Делови подем

 

В служебен план това е ден на делови подем, но само ако сте дискретни и не навлизате нахално в чуждите пространства. Отговаряйте само когато бъдете попитани. Не налагайте мнението си. Новолунието в Дева поставя едно съвсем неочаквано ново и благоприятно начало в семейния ви живот. Нещо се променя за добро.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте от плахите и нерешителни Деви, чиято мисия в живота е да добият увереност и самочувствие. Обикновено в първите години от живота си, до 20-ата, вашите близки по един или друг начин ви внушават, че не можете да се борите сами с трудностите си. Важно е да преодолеете това време и да бъдете самостоятелни след навършване на посочената възраст. Освободете се от вечното покровителство на родителите си и създайте свой индивидуален живот. Ще видите, че нещата ще се подредят и вие ще изявите най-позитивните качества, а някои ще станат дори лидери, стига да балансирате между материалното и духовното в живота си.

Навлизате в година, която подсилва възможностите да общувате и да срещате нови хора в живота си. Сега е времето да отворите сърцата и да смените средата, в която се движите и живеете. В сравнение с изминалите девет години следващата ще бъде най-позитивната и незабравимата. Изживейте я с удоволствие!

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *