Новини

Пеещи семейства излизат на сцената на „Сребърна Янтра“

ПЕЕЩИ СЕМЕЙСТВА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДЕМОНСТРАТИВНО НА СЦЕНАТА НА МУЗИКАЛНО-ДРАМАТИЧНИЯ ТЕАТЪР „КОНСТАНТИН КИСИМОВ“ по време на международния конкурс „Сребърна Янтра“. Пеещи братя и сестри и умели изпълнители родители са приели предизвикателството да участват в 15-ото издание на конкурса, макар че не са включени в състезателната програма.

8-годишната Жаклин и баща й Николай Костадинов ще изпълнят хита от филма „Аладин“ – песен, спечелила наградата на филмовата академия на САЩ за най-добра оригинална песен.

Три малки сестри от Силистра са другата атракция на конкурса. Тяхното трио се нарича „Емина“, а средната възраст на момичетата е 6 години и 8 месеца. В старата столица идват и добре познатите вече Милица и Гергана Тодорови от Стара Загора, както и съгражданите им Теодор и Павел Палазови. Другите пеещи фамилии са Дари Пенева и нейната майка Деси от София, малката болярка Ангелика и нейният татко Стоян, както и един дует от Плоещ – 8-годишната Лариса и баща й Богдан Петре.

Изпълненията на участниците в категория Family Group ще бъдат на 30 септември от 19 ч., а веднага след тях продължава конкурсната програма за трета и четвърта възрастова група – певци от 13 до 25 години – международен репертоар и световни хитове.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *