59 четения

С живи агнета наградиха призьорите от „Офроуд траял 4 х 4“ в Павликени

За втора поредна година Павликени беше домакин на състезанието „Офроуд траял 4х4“. Състезанието е съвместна инициатива на „Офроуд клуб 4х4 Павликени“ и Община Павликени.

В района на старото стрелбище северно от града стартираха 29 екипажа. Четири екипажа се записаха за надпреварата в клас „Прототип“, 5 за клас „Модифициран“ и 13 за клас „Стандарт“. Специално учреденият клас „Офроуд дами“ привлече 7 екипажа.

Откриването на състезанието уважиха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, народният представител Весела Лечева, общински съветници и др.

sport 1Много награди бяха осигурили организаторите за победителите в отделните класове. На най-атрактивните екипажи във всеки от тях беше подарено по едно живо агне от село Смилян.

В клас „Стандарт“ челната тройка оформиха Ивайло Белчев/Станислав Райков от Габрово пред съгражданите си Веселин Стоянов/Пресиян Василев и Светлин Илиев/Георги Георгиев от Силистра. За най-атрактивен екипаж бяха избрани Георги Донев и Светлин Илиев от Силистра.

В клас „Модифициран“ първи са Красимир Данаилов и Иван Валериев от Зверино пред Иван Еленков и Станислав Христов от Бургас и Стефан Стояновски и Крум Алексиев от София. Последните взеха приза и за най-атрактивен екипаж.

В клас „Прототип“ победители са Павел Павлов/Светослав Христов от с. Рашково пред Пламен Исаев/Йордан Йорданов от Горна Оряховица и Доньо Христов/Здравко Дамянов от Плевен. Най-атрактивен екипаж в този клас е Светлин Димитров и Емил Алексиев от Видин.

В клас „Офроуд дами“ на почетната стълбичка стъпиха Надежда Владимирова/Елизабет Трифонова от Габрово, Лили Клисарска от София и съгражданите й Александра Узунова и Стефан Стоянов, отличени и за най-атрактивен екипаж.

Наградата за най-млад състезател стана притежание на Кристиян Киров от АСК „Загора 4х4“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!