Дневен хороскоп Прогноза за 22 септември, петък

Луната преминава от Везни в Скорпион в 18.39 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 3-и във 4-и в 9.01 часа. Управител на деня е Венера.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците. Добре ще протекат профилактиката и лечението на бъбречни заболявания и проблеми с пикочните канали. Организмът задържа вода. Бъдете предпазливи с приема на течности.

Красота и външен вид: Подстрижете косите си днес, за да се радвате на дълготрайна и красива прическа. Можете също така да боядисате косите си. Избягвайте масажите, особено силовите. Организмът задържа течности и могат да се нанесат травми.

Хранене и диета: Днес просто ограничавайте количеството на порциите и се хранете с повече сурови ядки, които засилват чувството на ситост и допринасят за добрата функция на жлезите с вътрешна секреция.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 9.01 часа.

Номерологичен хороскоп: Използвайте празничния почивен ден, за да прекарате повече време със семейството и близките си. Често ще се налага да изяснявате различни проблеми и драми от миналото. Развръзката ще бъде благоприятна, защото всички сте склонни да си простите грешките взаимно.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Везни в празничния ден изисква да запазите добрите взаимоотношения с всички около себе си. Бъдете в хармония с тях и прекарайте повече време, разговаряйки по общи теми. Не се насилвайте да работите извънредно. Дори и да отидете в офиса ще сте неефективни, уморени и няма да останете доволни от това, което свършите.

ОВЕН

Не работете извънредно

В петък, денят на националния ни празник, запазете хармонията във взаимоотношенията си с хората наоколо. Формирайте идеи и планове за бъдещето, без да ги споделяте с никого. Не бива да работите извънредно. Насладете се на хубавия ден, обадете се на приятели и изпийте сутрешното си кафе в тяхна компания.

ТЕЛЕЦ

Запретнали сте ръкави

В деня на национален празник вие сте особено активни и дееспособни. Ако не сте на работа, то при всички положения сте намислили да свършите нещо вкъщи. Нещо полезно – чистене, ремонтиране, пренареждане. Направете го до обяд, а часовете в следобеда си оставете за почивка. Имате нужда да не вършите нищо.

БЛИЗНАЦИ

Гледайте в перспектива

Предстои ви един ден, изпълнен с конфликтни ситуации, но и с шансове именно в конфликта да отстоите своята гледна точка и по този начин да покажете най-добрите си качества. Не се отказвайте, каквото и да ви струва това. Борете се за своите собствени каузи. Денят носи промени и шансове, отключва перспективи.

РАК

Хапване и пийване

Няма какво да ви извади извън собствените ви черупки днес. Денят е празничен и вие мислите да го прекарате вкъщи, заобиколени от най-близките си хора. По изключение може да отидете на гости на роднини, но отново посещението ви ще бъде свързано с хапване, пийване и сладки приказки. Какво повече му трябва на човек?

ЛЪВ

Заобиколени от приятели

Днес се превръщате в център на внимание, душата на компанията. Още сутринта си намислете, къде ще ходите и с кого ще се срещнете. Дори и да нямате подобен план, денят сам ще го изгради. Днес сте обградени с искрени приятелства и ще си прекарате великолепно, неусетно и незабравимо.

ДЕВА

Не чувствайте вина, че почивате

На мнение сте, че все пак трябва да свършите нещо, за да не премине денят ви някак напразно. Ще се убедите, че ходенето ви до офиса извънредно в празничния ден ще бъде просто провал на личното ви време. Освободете се от чувството си за вина, че почивате. Насладете се на прекрасните празненства, които предстоят тази вечер.

ВЕЗНИ

Не ви липсва ентусиазъм

Днес се чувствате великолепно. Наумили сте си какво точно ще правите и с кого ще се срещнете. За съжаление, плановете сте си изградили единствено чрез своите желания, без да сте се съобразили с другите. Ето и поводът за конфликти. Първо питайте близките си, какво точно искат да правят, и едва след това действайте по организацията.

СКОРПИОН

Размисли и релакс

Въпреки емоциите, които са неизбежни днес, денят няма да е никак лош. От вас се иска просто да се успокоите и да освободите мислите си от напрежение и паника. Денят на национален празник ви дава глътка въздух, почивка за размисъл и релакс. Мислете позитивно и всичко ще бъде наред.

СТРЕЛЕЦ

Духовно разгръщане

В петък мислите доста по-различно от друг път. В съзнанието ви се събужда идеята за разгръщане и развитие в интелектуално отношение – искате да се развиете в духовен аспект. Можете да го сторите, като направите първите стъпки още днес. Съдбата е на ваша страна и ще ви подкрепя във всяко отношение, стига да не сте прибързани.

КОЗИРОГ

Почивайте

Днес се будите с ясен план, какво да правите и как точно да се развие денят ви. Включили сте и някои професионални задачки, но тях по-скоро отложете за понеделник. Помислете върху възможността да посетите курс за преквалификация, за да подобрите знанията и уменията си през есента. Не работете днес, а се насладете на почивката.

ВОДОЛЕЙ

Вървите към промяна

Днес сте наясно със себе си. Денят ви носи мощна енергия, която да насочите в направление, жадувано от вас от доста време насам. Бъдете креативни и не позволявайте чувството на страх да е пречка за осъществяване на идеите ви. Днес можете да направите първите крачки за една важна житейска промяна.

РИБИ

Закуска в леглото

Будите се в добро настроение, но без никакви планове, как да протече денят ви. Можете да останете до късно в леглото, да направите неангажираща закуска за семейството и да гледате любими филми. Не се притеснявайте, денят е почивен и не изисква от вас активност. Релаксирайте и се насладете на празника.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Кармичната разплата на датата, на която сте се родили, е причината да вървите бавно по своя път. Той, от своя страна, е изпълнен с много трудности и бариери. Склонността ви да се предоверявате, да се мислите за непогрешими и да корите други за собствените си грешки, още повече усложняват кармичната ви програма. Научете се да се вслушвате в това, което ви се говори за да не грешите. Слушайте съветите на близките.

Годината, в която навлизате, гарантира позитивни промени и мощно раздвижване. Около вас пластовете се разместват и сега вие можете да моделирате света според своите виждания. Бъдете активни и осъществете промени. Точно „промени” е ключовата дума за идните дванайсет месеца. Пътувайте. Имате шанс да намерите късмета си в чужбина.

Здраве: Възможни са проблеми в областта на белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, сега можете да спрете порока.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.