Спорт

Даниел Костадинов ще продължи да управлява ОФК „Локомотив“

Даниел Костадинов остава начело на ОФК „Локомотив” (Горна Оряховица). Това реши проведеното в сряда Общо събрание на клуба. Председателят на Общинския съвет бе единственият номиниран за поста, който заемаше и до момента.

Едва 25 души присъстваха в началото на събранието и до края му не се увеличиха много. Дебати все пак имаше, но без остри критики и нападки. Всъщност за скандали нямаше условия, тъй като фенклубът бойкотира Общото събрание и не изпрати свои представители.

Форумът реши новият Управителен съвет да бъде от 5 души заедно с председателя. Бяха направени 12 номинации, сред тях всички досегашни членове. Трима от доайените на клубната управа си направиха отвод. Категорично отказаха повече да участват в ръководството Николай Рашков, Огнян Стоянов и Михаил Ченков.

В крайна сметка в новия Управителен съвет влязоха двама нови и двама опитни футболни ръководители. С Даниел Костадинов ще работят Николай Цачев, Димитър Николов, Йордан Яков и Борислав Борисов.

Първата цел на новото ръководство ще бъде финансова стабилизация и изплащане на задълженията, заяви Даниел Костадинов.

„Нямаме амбиции веднага да се връщаме в елита. Засега държим повече да се стабилизираме във Втора лига и да решим финансовите си проблеми“, коментира Даниел Костадинов. Той бе категоричен, че ще се обърне още повече внимание на детско-юношеската школа. Тя вече има отделна сметка и гарантирано финансиране, което не зависи от представителния отбор.

В понеделник от 17:00 ч. „железничарите“ гостуват на Оборище“ в Панагюрище. Двубоят ще бъде ръководен от Никола Петров с асистенти Пламен Хинков и Венцислав Банчев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *