ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА! ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!

Уважаеми жители и гости на Велико Търново,

Старопрестолният Търновград отново е център на националните чествания по повод едно от най-великите събития в нашата история!

Преди 109 години с обявяването на Независимостта на България доблестните ни предци са извоювали за нас дни на мир и разбирателство!

Българската Независимост става факт, благодарение на вътрешнополитическото съгласие и обществено единение около каузата за защита на националния интерес.

Всички достойни радетели на свободата, пред които се прекланяме днес, са били ръководени единствено от тази кауза, загърбвайки лични и политически пристрастия в името на обединената ни нация.

В наши дни Независимостта ни дава привилегията сами да определяме пътя, по който ще се развива страната ни. България избра градивността, европейското развитие и прогреса, които днес сме длъжни да браним и отстояваме в името на нашите предци и нашите наследници.

Защото освен свобода и привилегия Независимостта е отговорност и задължение!

Нека сме конструктивни и единни! Нека сме пример за младите българи, да ги учим на родолюбие, отговорност и национално самочувствие, защото задачата ни днес е на свой ред да гарантираме, че идните поколения ще градят живота си в среда на сигурност и благоденствие!

ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА!

ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!

Цветан Цветанов – председател на парламентарната група на ГЕРБ

Клавдия Ганчева

Станислава Стоянова

Народни представители от ПГ на ГЕРБ в 44-тото Народно събрание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *