Дневен хороскоп. Прогноза за 25 септември, понеделник

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 5.00 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и във 7-и в 12.17 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Избягвайте плановите операции заради по-трудното съсирване на кръвта и бавното заздравяване на раните. Нежелани са операциите в областта на таза, бедрата, черния дроб, вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с очите, зъбите, сърцето, кръста диафрагмата, както и проблеми с кръвообращението.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение на сауна и парна баня, които да подсилят кръвообращението. Посетете фризьора си за нова  прическа. Забранени са липосукциите и антицелулитните масажи в областта на седалището и бедрата.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това.

Цветове, носещи късмет: Зелено, светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.17 часа.

Нумерологичен хороскоп: Обърнете внимание на вътрешната си хармония и на отношението си към хората около себе си. Бъдете по-сдържани и не ги обвинявайте за грешките, които вие сте извършили.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Стрелец и ни зарежда с енергия и добро настроение. Меркурий и Сатурн са в квадратура. Изказвайте се само тогава, когато сте подготвени за онова, което искате да споделите. Вършете прецизно работата си, особено ако е свързана с интелектуален труд или с грижа към другите хора. Не претупвайте нещата.

 

ОВЕН

Пазете се от интриги

 

Насочете вниманието си към главните неща, които имате да вършите днес. Подавате ухо на различни слухове и се улавяте, че се вълнувате от клюки. Губите времето си в излишни разговори, които можете спокойно да не осъществите. Това са разговори с хора, търсещи информация от вас, без да ви дават нищо в замяна. Не интригантствайте.

 

ТЕЛЕЦ

Мълчете си

 

Днес се предпазвайте от сериозни финансови загуби заради лекомислие или просто заради предоверяване на хора, от които към този момент няма как да очаквате нищо друго освен да ви излъжат. Денят е благоприятен да направите своя вътрешен анализ, да четете и да се обогатявате духовно. Не давайте мнение по въпроси, които не ви касаят.

 

БЛИЗНАЦИ

Застраховайте се

 

Това е важен ден от работната седмица за вас. Струпват ви се значително много по количество задачи, които трябва да свършите в срок. Срещате трудности при вършене на административната си работа или при преговарянето на бизнес сделките. Отложете за друг ден подписването на договори. Това ще ви предпази от грешки и скрити клаузи.

 

РАК

Избягвайте конфликта

 

В понеделник сте на нож с колегите си без видима причина. Напрежението е осезаемо и протича като електрически ток в съзнанието ви. Палите се от малкото и не изслушвате до край. Овладейте емоциите, за да не влезете в прекалено ожесточен конфликт, който да ви струва хармонията във взаимоотношенията в следващите дни.

 

ЛЪВ

Пазете се

 

Не преценявате добре предизвикателствата в живота си и днес съвсем лекомислено сте на път да откликнете на едно предложение, което ви е подхвърлено измежду другото. Грешите, защото преувеличавате силите и уменията си. Представяте се за такива, каквито не сте. Пазете се от финансови загуби и не подписвайте договори.

 

ДЕВА

Възпрепятствани

 

Очаква ви доста натоварен старт на работната седмица. Пред вас се разкриват предизвикателства и възможности, но семеен проблем, разгорял се през дългия уикенд, ще попречи да се изявите като активни и дейни служители. Възпрепятствани сте и сериозно ядосани, което ви кара да се върнете вкъщи още по-сърдити и недоволни.

 

ВЕЗНИ

Непредпазливи сте

 

В понеделник сте особено непредпазливи и сериозно можете да навредите на имиджа си като говорите неща, в чиято истинност не сте убедени. Съветът ми е да държите езика зад зъбите си. Не правете сензации от информация, чута съвсем случайно. Не се бъркайте в живота на другите, за да не си изпатите съвсем скоро от нечий гняв.

 

СКОРПИОН

Купете си вещ

 

Обърнете повече внимание на финансовото си състояние през последната септемврийска седмица. Не пропускайте възможността за допълнителна работа и приходи, които можете да си подсигурите с труд в извънработно време. Можете да си закупите вещ за дома, която ще ползвате дълго време и ще й се радвате от сърце.

 

СТРЕЛЕЦ

Предпазете се

 

Опитайте да правите колкото се може по-малко впечатление, без да събирате погледите на обществото върху себе си. На работното място предприемайте само задачите, които вършите със затворени очи. Не се правете на прекалено можещи, защото ще допуснете грешки, особено ако ви липсва достатъчно опит в дейността, която вършите.

 

КОЗИРОГ

Попътен вятър

 

В понеделник обърнете повече внимание на неотложните си задачи и не се захващайте с нищо ново, преди да сте докарали до успешен край старото. Това малко правило ще ви предпази от евентуални грешки и недовършени дела. Ще се радвате на успех и попътен вятър, стига сами да не вървите срещу течението.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще се напарите

 

Отнасяте се с прекалено високо доверие към хората, с които се запознахте през дългия уикенд. Готови сте да дадете сърцата и душите си само и само да им помогнете. Не виждате никаква опасност в техните скрити намерения. Днес се стремете да се предпазвате от чуждата склонност към измама. Ще се напарите.

 

РИБИ

Влезте в ритъм

 

Чувствате се емоционално изтощени и това е главната причина да не обръщате достатъчно сериозно внимание на служебните си ангажименти в началото на новата работна седмица. А те не са никак малки и не търпят отлагане. Влезте бързо в ритъм, за да не допуснете грешки, които да се налага да поправяте в дните до петък.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте хора, задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си човешко обкръжение. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото е черпен от богатия ви житейски опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Притежавате много стар дух, преживял голям брой прераждания на нашата планета. Патили сте си доста през годините и сега имате за цел да се научите на предпазливост. Ще изживеете един прекрасен живот ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Пред вас се разкрива година, в която не бива да оставате безработни. Годината ви гарантира добри доходи, ако не надскачате възможностите си и не се обвързвате с непосилни заеми. Приемете предложение за нова работа само ако нямате прекъсване между напускането на старата и започването на новата.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *