49 четения

Желаете ли кариера в международна компания? Искате ли да споделите с нас Вашия опит и да придобиете повече? Стремите ли се към развитие?

Кроношпан е водещия производител на висококачествени плочи от дървесни частици и свързани продукти. Компанията развива дейност в над 40 завода по целия свят.


Ние се разрастваме и желаем да затвърдим нашата позиция на пазара. За тази цел се нуждаем от отдадени служители и ръководители, които умеят да поемат отговорност и да постигат резултати.

 Във връзка с новата инвестиция на Кроношпан в завода във Велико Търново и   предстоящо увеличение на капацитета, и разширяване на дейността

Търсим за нашия екип хора:

– които са лоялни и амбициозни

– които са готови да се отдадат на работата

– които са готови да се учат

– които искат да вземат решения

– които се фокусират върху детайлите

– които умеят да мотивират хората

– които търсят лесни и ефективни решения

– които са любопитни и нетърпеливи да учат

– които не се страхуват да задават въпроси

– които имат методичен подход

– които са фокусирани върху резултатите

Търсим средноквалифицирани и висококвалифицирани технически лица, с подходящия опит и потенциал да обслужват производствения процес.

Желаете ли кариера в международна компания? Искате ли да споделите с нас Вашия опит и да придобиете повече? Стремите ли се към развитие?

Ако проявявате интерес към нашата компания и наличните свободни позиции, моля изпратете актуална автобиография на електронен адрес [email protected]

За повече информация лица за контакти:

 • Велина Караниколова „Мениджър Човешки Ресурси“ – 056 805 299
 • Даниела Христова „Специалист Човешки Ресурси“ – 062 616 527

7 коментара за “Желаете ли кариера в международна компания? Искате ли да споделите с нас Вашия опит и да придобиете повече? Стремите ли се към развитие?

 • 14.09.2017 в 18:29
  Permalink

  Оставете компанията да си работи на спокойствие. Разбирам , че повишаването на нивото на заплащане ще бръкне в джоба на местните феодали,но пък е добре зо работниците.

  Отговор
  • 15.09.2017 в 12:05
   Permalink

   „да си работи на спокойствие“ Те за това са тук! На другия полюс-да вземе първо да се бръкне, относно възнаграждения, условия на труд, еко-норми и т.н…..“но пък е добре зо работниците“ Кога? Отворете си очите, стига ливадно мислене, стига телешко търпение Тодор!

   Отговор
 • 21.09.2017 в 12:48
  Permalink

  Като толкова агресивно търсите работници и служители, бихте ли публикували стартовите заплати за обявените от вас работни места? А всъщност къде са обявени свободните ви места, че нещо в тази реклама не ги намирам?

  Отговор
 • 21.09.2017 в 13:55
  Permalink

  да ги прогоним с камъни и дърве откъдето са дошли

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!