Цветан Цветанов откри лекоатлетически турнир в Свищов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов даде старт на есенното лекоатлетическо състезание „Желю Замфиров“ на стадион „Академик” в Свищов. Заедно с него турнира откриха свищовският кмет Генчо Генчев, кметът на Велико Търново и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов, председателят на Общинския съвет в дунавския град д-р Кристиян Кирилов. Надпреварата е част от проявите, свързани с празника „Свищовски лозници”, и се провежда в памет на големия треньор Желю Замфиров, създал спринтьора Петър Петров – медалист от олимпиадата в Москва през 1980 година. Националният рекорд на дисциплината 100 метра все още принадлежи на легендарния бегач, припомни Цветан Цветанов, който е и бивш лекоатлет.

В Свищов председателят на ПГ на ГЕРБ поздрави и участниците в Осмия турнир по хокей на трева за купата „Цветан Радославов“, в който участваха и състезатели от Босилеград.

Цветан Цветанов, придружаван от своите домакини и заедно с Даниел Панов и с народния представител Станислава Стоянова посети и парка в свищовския квартал „Рила“. Доскоро мястото беше в окаяно състояние, но с обновлението, благодарение на средствата от ОП „Региони в растеж“, той отново се превръща в предпочитано място за отдих.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *