119 четения

„Болярчета“ първи на турнир в Стара Загора, Лора Василева с приз за най-полезен състезател

Родените през 2010 година деца на ФК „Болярчета“ спечелиха турнир в Стара Загора, организиран от „Шампион“. Малките великотърновски футболисти победиха в групата си „Бургас спорт“ с 1:0, „Шампион 2“ с 9:0, „Локомотив“ (Пловдив) с 8:0 и ДЮФК „Янтра“ с 11:0. На финала възпитаниците на Десислав Божков пречупиха първия тим на домакините от „Шампион“ с 1:0, гол на Ево Станев, и грабнаха купата. Отборът завърши турнира с голова разлика 30:0. Индивидуален приз за най-полезен играч получи Лора Василева, най-добър вратар е Димитър Стефанов.

„Искам да благодаря на децата за старанието и сърцатата игра – заслужиха първото си място. Вкарахме 30 гола, не получихме нито един… Децата играха силно, бориха се, бяха отбор, показаха характер и на финала. На родителите искам да благодаря за подкрепата. Организаторите от „Шампион” ги очакваме на коледния турнир за купата на „Болярчета” за реванш”, заяви треньорът на победителите Десислав Божков.

Преди заминаването за Стара Загора „Болярчета“ записаха разгромни резултати и на Футбол 5, отнасяйки „Изгрев“ (Царевец) с 10:0 и ФК „Севлиево“ с 14:0. Другата формация на клуба – „Спарта“, надигра ФК „Плачковци“ с 8:1 и „Янтра 1919“ със 17:0.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *