Младежкото обединение на БСП В. Търново обяви конкурс за есе

Конкурс за есе организират младежкото обединение на БСП Велико Търново и народният представител Валентин Ламбев. Желаещите да се включат могат да изберат между три теми – „10 години България в ЕС. Равносметката”, „Председателството на ЕС. Възможностите пред България” и „Избирам България. Защо?”.

Есетата трябва да са с обем до 4 печатни страници, а право на участие има всеки желаещ, навършил пълнолетие. Членуването в БСП не е условие за участие в конкурса, а крайният срок за изпращане на есетата е 22 октомври.

Текстовете могат да бъдат изпратени на имейл: [email protected]; или на Фейсбук страницата на Младежко обединение на БСП Велико Търново. Могат също да се подадат лично в Областния съвет на БСП на адрес: Велико Търново, ул. „Христо Ботев“ 2, етаж 3, стая 305, или в приемния офис на народния представител Валентин Ламбев в старата столица на ул. „Христо Ботев” 18 А.

Имената на победителите ще бъдат обявени на 1 ноември по случай Деня на будителите. Голямата награда за най-доброто есе е четец за електронни книги. Класираните на второ и трето място ще получат ваучери за книги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.