177 четения

Георги Недев първи на мотокрос в Лехчево

На първо място в тазгодишното издание на традиционния мотокрос в село Лехчево се класира Георги Недев. Президентът и треньор на клуб „Сикс Спортс“ победи в класа си МХ3 до 450 кубически сантиметра.

В първия манш Недев завърши втори, като имаше проблеми с повреден преден амортисьор и беше много трудно да издържи на всички удари на мотора в земята.

„Беше наистина трудно, защото реално ръцете и колената ми бяха амортисьори и сега дори съм с набита китка и дясно коляно.“

Във втория манш Светлин Даскалов ми позволи да използвам неговия амортисьор и го прехвърлих на моя мотор. Успях да взема старта и водих колоната. Към края направих няколко грешки и вторият ме застигна. След това на 2 – 3 пъти си разменихме позициите, но бързо гледах да си върна първото място и успявах. Накрая състезателят, с когото водехме борба за първата позиция, се опита да влезе с мен вътрешно в завоя, но се сбутахме и той падна. В крайна сметка завърших втория манш на първа позиция и съм първи в крайното класиране“, разказа Георги Недев.

В клас МХ3 до 250 кубика ръководеният от него клуб се представи със Стефан Петров и Светлин Даскалов.

Стефан завърши на шеста позиция в третото си състезание, което е добро постижение. Светлин беше трети в квалификацията, но на сутрешната тренировка преди маншовете падна и си контузи лявата ръка, което му попречи да вземе участие в състезанието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *