Дневен хороскоп Прогноза за 28 септември, четвъртък

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 3.53 часа. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 15.02 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите на костите, ставите, както и кожните интервенции, които ще протекат с много сериозни усложнения. Ваденето на зъби е забранено. Хубаво е да се посети зъболекаря за профилактичен преглед и лечение на кариеси. Почистването на зъбен камък – препоръчителна процедура.

Красота и външен вид: Заради Луната в Козирог днес подстригването на косите е позволено. Можете да направите лечебни масажи за заздравяване на костите и ставите. Престоят във вани с минерална вода за лечение на ставни заболявания се отразява доста добре. Не правете пилинг на кожата, защото ще я възпалите. Коламаската също не се препоръчва заради чувствителната кожа.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на често. Пийте повече течности и включете в менюто си ястия, богати на Калций. За любителите на лунната диета тя стартира днес точно в 3.53 часа сутринта и продължава през целия ден.

Цветове, носещи късмет: Черно, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.02 часа.

Номерологичен хороскоп: Не бъдете прибързани и мерете хубаво всяка своя приказка. Не приемайте и не отправяйте предложения, които звучат далечни от реалността. Не надскачайте силите си.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в консервативния Козирог и ни помага да построим мислите и действията си по практичен начин. Мерим силите си и всяко начинание ще даде добри резултати, защото не надскачаме своите възможности. Опозицията на Юпитер с Уран днес съветва да сме умерени в чувствата и емоциите. Да не обещаваме и даваме повече, отколкото можем.

ОВЕН

Не обещавайте прекалено

В четвъртък се заемате с множество ангажименти и не преценявате добре дали сте в състояние да свършите всичките в уговорения краен срок. Да внимават бизнесмените, които в момента обещават повече на своите партньори, отколкото могат да свършат. Ще си причините загуби, ако не сте обрани в приказките си.

ТЕЛЕЦ

Разгръщане

Започва период на раздвижване и оживление при вас. Имате силите и енергията да стартирате с нов професионален проект в края на септември. Бъдете обрани в обещанията, които давате на колегите си. Възможно е да не сте в състояние да им помогнете, когато те се нуждаят от подкрепа. А днес им давате тези напразни надежди.

БЛИЗНАЦИ

Не вярвайте на обещания

В четвъртък е добре да се оставите на течението. Не всичко се развива така, както е в предварителните ви планове. Дразнят ви определени малки събития, които не са под вашата диктовка. Съобразете се. Избягвайте да давате обещания, още по-малко да вярвате на хора, които ви обещават неизпълними неща в служебния живот.

РАК

Просперитет

Очаква ви просперитет в деловия живот, който неминуемо ще се отрази и на отношението ви към семейството и любовта. Днес сте в състояние да хармонизирате повечето аспекти в живота си, стига да преодолеете желанието да правите излишни забележки или да очаквате от другите хора повече, отколкото те могат да ви дадат.

ЛЪВ

Издигане в йерархията

Ще постигнете успех единствено и само чрез активна работа и продуктивни действия. Днешният ден заостря вниманието ви върху бъдещи шансове и възможности на работното място. Изявата е задължителна и ще ви помогне да се издигнете още едно стъпало нагоре в йерархията. Обърнете внимание на здравето си.

ДЕВА

Самочувствието ви е оправдано

Това е един от благоприятните дни за тази седмица за вас и хората около вас. Успявате да подредите мислите си. Спазвате стриктно определени срокове и дори успявате да свършите с някои дейности доста по-рано от предвиденото. Доволни сте от себе си. Вдигнете гордо глава. Имате повод за самочувствие.

ВЕЗНИ

Не сте в кондиция

Рязко настроението ви спада, тонусът – също. Не сте в кондиция, а различни паразитни мисли в главата ви са основната причина да се разсейвате и да не вземате правилни решения. Оставете се на течението. Имате нужда да споделите нещо, което ви тревожи, със семейството си. Направете го още в следобеда.

СКОРПИОН

Действате със стратегия

В четвъртък се будите в отлично настроение. Стратегията ви днес е да подпитвате другите хора за пикантни подробности от техния свят. Да се ровите в живота им с целта те да нямат енергията и времето да питат вас за същото нещо. Улучвате в десетката, защото хората са с впечатлението, че вие се интересувате от тях, а и вие запазвате своите лични тайни дълбоко в себе си.

СТРЕЛЕЦ

Липсва ви здрава мисъл

Склонни сте да преувеличавате всичко, което чувате около себе си. Днес не е подходящият ден за разговори и вземане на важни решения. Реалната оценка се размива някъде във вашите фантазии. Можете да се нагърбите с непосилни задачи само защото финансовото възнаграждение за тяхното изпълнение ви се струва примамливо.

КОЗИРОГ

Професионални изяви

В четвъртък сте интуитивни и готови да се заемете със стратегически дела на работното място. Дела, които да ви донесат бъдещ успех и да подобрят имиджа ви като изпълнители. Не забравяйте да обърнете внимание и на личния си живот, който отново остава някак на заден план, скрит зад вашите огромни професионални изяви.

ВОДОЛЕЙ

Поработете върху вътрешния си мир

Не е подходящо днес да правите промени около себе си. По-добре е да се оставите на течението и да не противодействате. Вероятно много неща не вървят по ваш вкус. Съвсем нормално е за този момент. Имайте търпение и скоро всичко ще се нареди. Поработете върху своята вътрешна хармония. Слушайте музика, която ви успокоява.

РИБИ

Привличате вниманието

И в четвъртък успехът ще бъде неотлъчно до вас. Радвате се на подкрепа от всички хора, от които зависи това да вървите напред. На свой ред сте и доста шумни и съвсем целенасочено привличате вниманието към себе си. По всичко личи, че днес имате желанието някой да забележи ваше качество. Ще се случи.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Устремени сте към върха. Гледате и се целите нависоко. Немалко са обаче случаите, в които не сте преценили добре силите си и се изморявате на средата на пътя. А това е равносилно на провал. Не бива да бъдете прекалено самоуверени и самонадеяни. Вслушвайте се в съветите, които ви дават вашите близки. Добре е да се стремите и да промените себе си, като станете малко по-целенасочени. Претегляйте силите, възможностите и чак тогава се целете там, където можете да улучите.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която не бива да забравяте, че късметът ще е на ваша страна. Отдайте се на течението и не правете големи скокове, драстични промени или непремерени действия. За нови начала – да не говорим. Забравете за тях през тази година, защото няма да се развият в благополучна или желана от вас посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха, панкреаса и храносмилателната система. Не пазете драстични диети.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *