Дани Арсов най-бърз на пистата в Кюстендил

Поредно силно състезание през сезона направи Дани Арсов. На провелия се в Кюстендил през изминалия уикенд трети кръг от новите национални картинг серии великотърновският талант отново отвя конкуренцията. След серия от проблеми и неприятности с техниката младокът загуби квалификацията с 0.109 секунди, но после спечели всичко възможно до края на състезанието – хийтовете за определяне на стартовата позиция, полпозишън, два от два състезателни манша и купата за първо място в кръга.

И разбира се, симпатиите, възхищението и похвалите от професионалистите край пистата, сред които петкратният републикански и двукратен европейски шампион по картинг Денис Янев.

One thought on “Дани Арсов най-бърз на пистата в Кюстендил

 • 28.09.2017 в 14:21
  Permalink

  Благодаря на вестник „Борба“ и на г-н Петко Павлов за проявения интерес и отразяването на нашите радости и несгоди.
  За съжаление – изминалият месец септември, през който Дани спечели всичко, което можеше да се спечели в картинг спорта в България, може би ще се окаже неговата (и на нашето семейство) „лебедова песен“ – със собствени сили, и „пряко сили“, отказвайки се от много неща в личен план, както и от участие в последните кръгове в шампионата и Националните картинг серии, успяхме поне за 3 уикенда да му осигурим техника, която да е поне близо до тази на конкурентите, за да покажем най-после какво можем реално.
  Резултатът:
  – 7 от 8 спечелени състезателни манша (и едно 2-ро място след удар и завъртане от изпреварения съперник в борбата за 1-вото място);
  – 4 от 4 спечелени състезания;
  – 4 от 4 купи за първо място доставени във Велико Търново;
  – 3 от 3 състезателни уикенда доминирани от едно малко момче от Велико Търново – без тренировки, без треньор, без механик, без необходимата техника и оборудване, с шаси пред разпад и един единствен комплект гуми за целия сезон.
  Само с много талант, хъс и любов към болидите и високите скорости.

  Със собствени сили бяхме до тук. Доказахме че можем, трябва ни само малко помощ, за да продължим!
  Благодаря на всички, които съпреживяха с нас несгодите и успехите ни!

  Ако някой прояви интерес и има желание и възможност да помогне – с удоволствие ще отговоря на всички въпроси на имейл: [email protected] или телефон: 0885 811 091.
  А за желаещите да усетят емоциите от битките и победите – две от най-интересните състезания:
  https://www.youtube.com/watch?v=UDlcCORSf9Y&t – изгледайте поне 1.5 минути smile emoticon:)
  https://www.youtube.com/watch?v=OEX-SRHavz0&t – а тук започва да „ври и кипи“ след втората обиколка (имаме още много подобни записи)

  Стефан Арсов,
  горд татко на малко момче с огромен талант

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *