Дневен хороскоп. Прогноза за 2 октомври, понеделник

Луната преминава от Водолей в Риби в 15.26 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и в 17.28 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: До прехода на Луната в Риби (15.26 часа) са нежелани операциите в областта на апендикса, очите, вените, а след това – на лимфните възли и вегетативната нервна система. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени.

Красота и външен вид: Спортувайте, спорът и движението днес се отразяват прекрасно. Можете да подстрижете косите си до 15.26 часа сутринта. След този час е нежелана коламаската, както и пилигът на кожата и масажи с пилинг ефект. Денят е благоприятен за направата на масажи на стъпалата.

Хранене и диета: Сутринта включете в закуската си сурови ядки. На обяд и на вечеря не забравяйте да добавите по филийка пълнозърнест хляб към основните ястия. Не си го спестявайте, защото той ще ви даде чувство за ситост.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията обилно с чиста вода и минерални торове. Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 17.28 часа

Цветове, носещи късмет: Бяло, виолетово, розово, зеленикаво.

Нумерологичен хороскоп: Внимавайте къде влагате парите си. Не всички инвестиции ще бъдат благоприятни и не всички ще се възвърнат според очакванията.

Звездни аспекти за деня: Луната в по-голямата част от деня се движи във Водолей и провокира философския ни поглед върху живота. В хармонични аспекти е с Юпитер и Уран, което гарантира и мекостта във взаимоотношенията и разбирателството при разрешаване на определени делови или междуличностни проблеми. Вечерта предпочетете компанията на близките вместо шумно събиране с приятели.

 

ОВЕН

Чувствате се прекрасно

Седмицата започва с натоварен в делово отношение ден. Ще трябва да се справяте с много задачи на работното място, често свързани с пътуване или осъществяване на контакти с далечни хора. Чувствате се в кондиция, в добър тонус, и това ви помага да се справите успешно с всяко едно житейско предизвикателство.

 

ТЕЛЕЦ

Не бягайте от срещи

Както при Овните, така и при вас седмицата стартира натоварено, доста ангажирано, с някои извънредни ситуации, изискващи мигновено действие и внимание от ваша страна. Не пренебрегвайте деловите срещи, защото бягането от подобни разговори ще ви навлече много финансови проблеми в бъдеще.

 

БЛИЗНАЦИ

Подлагайте на съмнение

Изживявате подчертано добър период на раздвижване и навременна стабилизация. Сега много от вас са търсени партньори в бизнеса. Имате шанса да започнете ново делово съдружие, стига да сте достатъчно уверени както в себе си, така и в хората, с които подписвате дружествения договор. Не бива да сте наивни, а по-скоро мнителни.

 

РАК

Важно решение

Днес сте в добро настроение, но не сте склонни да се раздавате като емоции, а предпочитате уединението и самотата. Нормално е, тъй като се намирате в период на душевна стабилизация. Търсейки мира със себе си, ще останете наясно с желанията си и плановете, чиято реализация предстои. Ще вземете важно решение за личния си живот.

 

ЛЪВ

Не решавайте около обяд

Не успяхте да си починете пълноценно през уикенда и това ще превърне понеделник в доста уморителен ден. Не се захващайте с прекалено отговорни задачи, за да не тръгнете в погрешна посока още в началото на седмицата. Обърнете повече внимание на плановете си и не вземайте решения около обяд.

 

ДЕВА

Анализ и действие

В понеделник е добре да стартирате с анализ и ретроспекция, които към този момент ще ви дадат реалната оценка за всичко свършено до момента. Не отлагайте намерения, планувани за тази седмица. Ще получите подкрепата на най-близките хора. На този етап ви е достатъчна, за да продължите напред в устрем.

 

ВЕЗНИ

Не насилвайте нещата

В понеделник сутринта сте енергични и инициативни. Не бива обаче да се отдавате на работа с цялата си енергия, защото рискувате колеги да ви използват заради вашата добродушност и отзивчивост. Също така съществува опасност да допуснете някои грешки от прибързаност и невнимание. Не насилвайте нещата. Те ще се случат.

 

СКОРПИОН

Взискателни сте

В понеделник сте със заразителна усмивка, отворено сърце и се раздавате докрай на хората, които обичате. В делови план сте изпълнителни и стриктни. Ако сте на ръководни длъжности, често ще изисквате повече, отколкото вашите служители могат да постигнат. Взискателни и упорити, мнозина ще успеят в своите начинания.

 

СТРЕЛЕЦ

Приятно спокойствие

Въпреки че денят започва със затруднения и проблеми, ще успеете да ги решите още до обедната почивка. Налага се да бъдете по-инициативни и да не отлагате нищо за друг ден. В късния следобед ще дойдат хубави моменти не само в служебен, а и в личен план. Очаква ви приятно спокойствие.

 

КОЗИРОГ

Ще ви използват

В началото на новия месец вие отново сте заети от мисълта за своето финансово състояние и за това дали сте успели да подобрите спестяванията си през септември. Направете баланса и изгответе бюджета си за следващите четири седмици. Не се предоверявайте на хора, които ви търсят, за да им помогнете. Ще ви използват.

 

ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие

Напрежение в отношенията с колегите е главната причина в понеделник да се затворите в себе си и да не споделяте емоции. Вредите на собственото си настроение, а и не бива да се връзвате на всяка казана дума. Склонни сте да пренесете агресията си в личните взаимоотношения. Можете да го предотвратите, като запазите спокойствие още сутритна.

 

РИБИ

Силен следобед

Сега се намирате в период на подем и промени, с които ще успеете да преобърнете обстоятелствата в своя полза. Сили и енергия чувствате още от сутринта и това е гаранция за вашия успех. Действайте смело, упорито, но и съсредоточено. Чака ви раздвижване, промени и контакти с много приятни хора в следобеда.

 

Честит рожден ден!

Вие имате чувството, че всичко, с което се заемете, търпи провал. Не сте ли се запитвали дали причината не е във вас? Нужна ви е повече смелост, решителност и вяра в себе си. Вие сте плахи и подвластни на събитията натури. Примирявате се с всичко около себе си с мотива, че няма какво да направите, за да промените нещата. Научете се да бъдете борбени, да водите истински битки и ще видите как светът ще стане по-лесен за живеене. Това е всичко, което трябва да направите, за да тръгнете напред.

Пред вас стои една рутинна година, в която не бива да сте прибързани. Не се претоварвайте с работа, просто вършете ангажиментите си навреме и не изоставайте. Трудностите, породени от странични фактори, също решавайте навреме и не отлагайте нищо за утрешния ден.

Здраве: В здравословен аспект следете кръвното си налягане и оросяването на мозъка и крайниците.

 

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *