Изписаха Иван Петков от болница, нападателят няма спомени за случилото се след удара на Лое

От ръководството на „Етър ВТ“ благодариха с отворено писмо за футболния празник на стадион „Ивайло“

 

Нападателят на „Етър ВТ“ Иван Петков беше изписан от болница. Таранът на „виолетовите“ бе ударен в главата при единоборство с Лое секунди след като влезе в игра в мача с „ЦСКА-София“. След намесата на дежурния медик Атанас Илиев футболистът доигра мача, след което веднага бе откаран от д-р Иван Лефтеров в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и бе настанен в неврохирургия. Прегледът е показал, че Петков е с комоцио, но за радост, няма кръвоизлив, въпреки че на мястото на удара има хематом. Впоследствие е станало ясно, че нападателят не си спомня случилото се веднага след интервенцията на съперника.

Не се оказа вярно разпространеното предположение, че голаджията си е глътнал езика.

Междувременно от ръководството на „Етър Велико Търново“ изказаха специална благодарност на всички, допринесли за изключителния футболен празник по време на мача между „виолетовите“ и „ЦСКА-София“, завършил 2:2.

Днес феновете организират среща със старши треньора Станислав Генчев и нападателите Алиуне Бадара и Иван Стоянов от 19 ч. в открития наскоро Club Seven на ул. „Княз Дондуков” 27 в центъра на старата столица.

„Искаме да поздравим момчетата за отличното им представяне напоследък и да им пожелаем успех и в предстоящите мачове с „Левски“ и „Лудогорец“. Който желае, нека заповяда на срещата с тях“, сподели Емил Йорданов – DJ Емо.

 

Снимка: Ростислав ГРЪНЧАРОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.