11 медала за „Ипон 87“ от национален турнир в Елена

С 12 състезатели се представи еленският клуб „Ипон 87“ в домашния си турнир, проведен в чест на 30 години от създаването си. 123 джудисти от София, Пловдив, Троян, Севлиево, Сливен, Габрово, Стара Загора, Бургас, Свищов, Монтана и Русе участваха в празничната надпревара. Турнирът беше официално открит от кмета на Елена инж. Дилян Млъзев, който поднесе поздравителен адрес по случай годишнината на клуба. Предната вечер на официална среща треньорът на клуба Иван Мирянов награди с плакети и юбилейни медали монети бивши и настоящи състезатели.

Председателят на клуба по джудо „Ипон 87“ Иван Мирянов, който е негов треньор и основател, най-искрено благодари на Община Елена, представлявана от кмета, и на всички, които през годините са помагали за развитието на спорта джудо в град Елена.

Младежите на „Ипон 87“ завоюваха два златни медала – Милен Йорданов и Николай Кисьов, с бронзов е Мирослав Тодоров.

При момчетата, родени 2009 г. и по-малки, сребърен медалист стана Мерхан Фикрет, с бронзови медали са Кристиян Станев, Халис Мустафа, Георги Енчев, Себахтин Хашимов от клуба домакин. В групата на момчетата с бронз са Валентин Пашов, Александър Илиев и Мирослав Иванов.

В резултат на спечелените медали еленският клуб по джудо е с купа за отборно трето място.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.