Дневен хороскоп. Прогноза за 5 октомври, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 19.40 часа. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 18.47 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Пазете нервите. Не се ядосвайте за глупости. Нежелани са операциите в областта на главния мозък, черепа, челюстите, очите. Добре протичат профилактиката и лечението на главоболие, мигрена, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща маска на лицето, пилинг на лицето и процедури по подмладяване.

Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим. Хранете се начесто и в малки количества. Включете в менюто си днес белтъчини – леки меса, млечни продукти, яйца. Хапвайте свежи пресни плодове и зеленчуци. Ограничете хляба и тестените изделия. Лунната диета стартира с настъпването на пълнолунието днес в 19.40 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 18.47 часа.

Номерологичен хороскоп: Направете поне едно нещо, което да ви извади от рутината. Тръгнете по нов път за работа, изпийте кафето си по време, в което традиционно не го правите. Променете прическата си или облечете дреха, която не сте носили от години.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни доста активен и ползотворен ден. Луната вече поема по своя курс в Овен и опозира на Меркурий. До 19.40 часа все още е нарастваща и ни помага при стартирането на по-дългосрочни дела. Пълнолунието в Овен възбужда бунтарския ни дух. Прави ни по-свободомислещи и независими. Ще рушим окови и ограничения, ако бъдем поставени в такива.

ОВЕН

Смело напред

В четвъртък ентусиазмът ви е пословичен. Хората само могат да се учат от вашата самоувереност. На път сте да предприемете някои важни постъпки, които да доведат до резултати през месеца. Днес можете да действате и звездите ви подкрепят, ако сте инициативни. В любовта се очаква пожар и пепелище от чувства и емоции.

ТЕЛЕЦ

Погрижете се за здравето си

В четвъртък сте повече от напрегнати, без да имате причина за това. Делата си вървят по вода, без дори да се налага вашата намеса. Освободете се от излишните негативни емоции. Не влизайте в конфликти с хората около себе си. Погрижете се за здравето си, като подготвите букет от витамини, които да приемате през есенния сезон.

БЛИЗНАЦИ

Искате много, получавате малко

Очаквайте някой да саботира инициативите ви и това да направи деня безуспешен и особено напрегнат. Искате прекалено много, но условията, в които се намирате сега едва ли ще ви позволят да го постигнете. Емоцията ви расте с особено бързи темпове. Не си изкарвайте яда върху близките.

РАК

Брилянтна реализация

В четвъртък сте напрегнати и нервни. Разговаряте с определени задръжки и не споделяте плановете си заради страха, че някой ще открадне идеите ви. Имате право. Не ги пазете за себе си, а започвайте с тяхната реализация. Днешният ден е особено активен, успешен и ви дава възможност да се реализирате брилянтно.

ЛЪВ

Разчупете мисленето си

Очаква ви ведър и доста успешен ден. Възползвайте се от разкъсването на облаците и подобряването на обстановката наоколо. Четвъртък ви позволява да направите нещо ново в живота си. Да положите ново емоционално начало, което ще ви даде глътка въздух в сивото ежедневие. Мислете по-различно. Във ваша полза е.

ДЕВА

Приходи

Виждате, че на всички около вас потръгва. Уверени сте, че и вас ви чака безусловен успех, ако положите ново начало днес. Поспрете се. Обстоятелствата, в които се намирате, изискват да сте търпеливи. Сега не е време за действия. Ще получите неочаквани приходи и възнаграждения за работа, която свършихте през септември.

ВЕЗНИ

Не налагайте мнението си

След като вчера се очертахте като ненадминати лидери, организиращи колегите около една кауза, днес вече се получава раздалечаване и отцепване на групичка от тях. Не страдайте излишно. Оставете всеки да тръгне по своя път. Не налагайте никому мнението си днес. Това би ви коствало доста разправии.

СКОРПИОН

Избягайте от стреса

Помислете за бъдещата си реализация, вместо инатливо да се стремите днес да положите едно ново и необмислено начало. Прекалената активност не ви носи ползи и добри резултати, а напряга до краен предел вашата психика. Опитайте да релаксирате днес и да избягате от стреса.

СТРЕЛЕЦ

Разместване в офиса

Преодолейте желанието си да правите големи, драстични професионални промени. Заменете ги с малки житейски новости, които да внесете в своето рутинно ежедневие. Отидете по нов път на работа, разместете предметите на бюрото в офиса. Заложете на дреболиите, вместо на големите неща днес.

КОЗИРОГ

Успешен старт

В четвъртък късметът отново е с вас и ви позволява да започнете с новите си ангажименти по-успешно от всякога. Прегледайте тефтерчето със записани за днес задачи и смело се заловете към тяхното изпълнение. Вечерта не прекалявайте с налагането на мнението си върху близките.

ВОДОЛЕЙ

Позитивен ден

Очаква ви ведър и благоприятен ден. В никакъв случай не сте спокойни и именно тази липса на спокойствие е основна движеща сила за големите ви идеи и инициативи. Започнете ли нещо днес, няма да го ставите недовършено във времето. Възползвайте се от този позитивен за вас ден.

РИБИ

Пари

Вие вече поехте в нова посока и днешният ден ви позволява да осъществите онези малки промени в живота си, които окончателно да насочат платната ви по избрания път. Чака ви късмет в действията и решенията. Пълнолунието в Овен идва с известие за пари, които ви се дължат от дълго време. Ще ги получите до ден-два.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Интересни, колебливи и променливи Везни сте вие. И вашите настроения се променят ежеминутно. Човек никога не знае какво може да очаква от вас. Дори пред себе си не желаете да признаете, колко сте нерешителни и колебливи. Сами проигравате определените ви от Съдбата шансове за щастие и сполука. Просто бъдете малко по-целеустремени.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.