Заподозрян за грабежа на Ким Кардашиян изпрати писмо с извинение

Адвокатът на американската риалити звезда и фотомодел Ким Кардашиян получи писмо с извинение от заподозрян в организирането на грабежа в Париж през октомври 2016 година, предадоха ТАСС и Асошиейтед прес.
Авторът на посланието е Аомар Аит Кхедаш. През януари френските власти му предявиха официално обвинение за организирането на престъплението. Предполага се, че той е действал с няколко съучастници. Всички заподозрени многократно са попадали в полезрението на органите на реда и са били уличени в много кражби и обири.
„Имайки предвид какво трябваше да преживеете и съзнавайки какви психологически щети Ви причиних, реших да Ви пиша, но не за да получа снизхождението Ви“, гласи писмото.
Заподозреният казал, че бил трогнат, когато видял Ким Кардашиян, обляна в сълзи, и „съжалява за постъпката си“.
Според източник на уебсайта Ти Ем Зет, звездата била уведомена за писмото и се отнесла с недоверие към него. Тя смятала, че мъжът се опитвал да създаде впечатление пред съда, че се е разкаял.
В ранните часове на 3 октомври миналата година крадци, дегизирани с маски и полицейски якета, нахлуха в луксозния апартамент на Ким Кардашиян, докато тя спеше. Те я завързаха и заплашиха с пистолет. Бандитите задигнаха годежния й пръстен и други бижута на стойност 9 милиона евро, преди да избягат с велосипеди.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *