Старшата възраст на „виолетовите“ падна от горнооряховци, ясна програмата на мъжете до 20 ноември

Спортно-техническата комисия към БФС публикува официално датите за следващите мачове за първенство и трофея на страната. Етърци приемат „Левски” на 15 октомври от 17:30 часа на стадион „Ивайло“. На 23 октомври (понеделник) от 18:00 ч. е гостуването им на шампиона „Лудогорец”, а само три дни по-късно е двубоят за купата със „Септември”. Четири дни по-късно – на 30 октомври (понеделник), от 19 ч. е гостуването на „Локомотив” (Пловдив), с което започва пролетният дял от шампионата.

На 3 ноември (събота) от 13:00 ч. „Етър ВТ” е домакин на „Витоша” (Бистрица), а на 20 ноември (понеделник) от 17:30 ч. гостува на „Верея” в Стара Загора.

Междувременно юношите старша възраст на великотърновския клуб загубиха домакинската среща за първенство на зоната от горнооряховския „Локомотив“ с 1:2. За „виолетовите“ резултата откри Христо Кънчев в 37-мата минута. Домакините създадоха и други голови възможности, удариха и греда, но много силен мач направи вратарят на младите „железничари“ Юлий Кристофър Александров. През второто полувреме локомотивци натиснаха и направиха пълен обрат с голове на Кристиян Великов и Георги Стойков в 57-мата и 68-мата минута.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.