Дневен хороскоп. Прогноза за 9 октомври, понеделник

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-ви в 20.55 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробни профилактики.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите масаж на лактите, ръцете и дланите, както и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Нежелателно е посещението на парна баня. Можете да направите дълбочинно почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте мазнините в храните, защото сега те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте шоколад в малки количества.

Цветове, носещи късмет: Оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 11.29 часа.

Нумерологичен хороскоп: Емоционалните действия днес няма да водят до добри резултати. Важно е да потискаме страстите и да позволим на духа си да е свободен. Можем да се сдобием с положителни емоции, като се заемем с работа, която ни носи радост и удовлетворение. Хубаво е да се обогатим със знания. Те ще са ни ценни за идните дни и седмици.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Близнаци и ни прави особено любопитни и любознателни. Днес общувайте на воля, обадете се на приятели и излезте на по чаша кафе с тях. Меркурий и Плутон са в квадратура. Преглеждайте документацията си за грешки. Денят не е благоприятен за разрешаване или подемане на съдебни спорове. Няма да са решени във ваша полза.

 

ОВЕН

Не сте дискретни

 

В началото на новата седмица любопитството ви е огромно и често се бъркате в дела, които не са ваша работа. Вероятно е някой да ви направи особено неприятна забележка за това, че сте му навлезли в личното пространство. Внимавайте, в случая хората са прави да ви се сърдят.

 

ТЕЛЕЦ

Спестете си загубите

 

Понеделник идва доста забързано и често вие сте хората, които трябва да се окажат в центъра на доста нажежени и напрегнати ситуации. Налага се да вземете бързо решение за личните си финанси. Бъдете внимателни с инвестициите и не правете големи капиталовложения. Сега не давайте много пари наведнъж. Ще загубите.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете позитивни

 

Въпреки че сте потиснати и с ниско самочувствие, не ви чака лош ден. Напротив, изправени сте пред един доста ползотворен понеделник. От вас се иска да сте решителни, смели и да поставяте мечтите си над всичко. Дори над обстоятелствата, които не ви позволяват към този момент да се реализирате добре.

 

РАК

Прибързани сте

 

В понеделник най-голямата ви грешка е прибързаността, която ви подтиква да правите изводи и изказвания, които не са съвсем на място. Дръжте езика зад зъбите си, за да не изречете думи, от които да се срамувате след време. Останете насаме със себе си тази вечер и направете личния си себеанализ за всичко, изречено през деня.

 

ЛЪВ

Нещо хубаво

 

В началото на новата работна седмица вие сте в отлично настроение. Чакат ви шансове за реализация. Сега можете да постигнете надмощие върху колегите си, убеждавайки ги в своята гледна точка. Работите със замах, а в личния ви живот се случва нещо благоприятно, което ви подтиква да извършите и една професионална промяна.

 

ДЕВА

Ентусиазъм

 

Вашият ентусиазъм днес е несравним. Искате да постигнете много неща без оглед на средствата, които влагате в изпълнението им. Борите се докрай за каузите си. Предстои ви една доста напрегната, но и благодатна за професионална реализация седмица. По всичко личи, че идва изпълнена с възможности есен.

 

ВЕЗНИ

Възможности

 

Вашата седмица започва с натоварен в емоционално отношение ден. Налага се да изградите съвсем различни от предварителните си планове за днешния понеделник. Всичко се развива в динамика и замислените действия няма да се осъществят напълно. Но комбинацията от случайности и шансове ще ви изведат на прав път.

 

СКОРПИОН

Имате късмет

 

В понеделник сте изключително предпазливи и често дори не предприемате нужните действия, за да се приближите една идея по-близо до успеха си. Възприемате ги като неоправдани рискове, които крият опасности. Няма от какво да се страхувате. Днес късметът е кацнал на рамото ви. Не се притеснявайте да му се доверите.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете оригинални

 

В понеделник пред вас се разкриват ярки възможности в социален план. Можете да се запознаете с интересни хора, от които да очаквате шансове за промени. Ако се занимавате с бизнес или деловодна дейност, днес е вашият ден, за да покажете своята идентичност и неповторимост. Блеснете с нещо оригинално.

 

КОЗИРОГ

Действие

 

Ритъмът се забързва до такава степен, че днес почти не усещате как минава денят ви. Добрата новина е, че късметът ви преследва по петите и можете да се радвате на благоприятно развитие. Бъдете активни и смели. Хранете се здравословно и не преяждайте, за да имате сили и енергия за действие през целия ден.

 

ВОДОЛЕЙ

Активни сте

 

Движението на Луната в Близнаци активира вашите сили. Енергични и дееспособни сте в понеделник, а промените, които ви се случват, са основен движещ фактор и ви мотивират да се борите за успеха си. Въпреки напрежението, денят обещава прекрасна реализация и много шансове за бъдещ просперитет. Не си хабете нервите в караници.

 

РИБИ

Трайте си

 

Започвате плахо и съвсем нерешително тази работна седмица. Предчувствате, че не бива да се замесвате в големи спорове. Не желаете да биете на очи, защото това може да ви постави в епицентъра на един неочакван скандал. Трайте си. Не предприемайте съдебни дела точно сега. Няма да се развият в очакваната от вас посока.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте емоционални Везни. Изстрадвате всяка мъка около вас – било то своя или чужда. Съпричастни сте към всяка болка. Товарите се с чужди проблеми и това вреди на вашия живот. Научете се да живеете повече за себе си, да преодолявате мъките и страданията, защото те са неизменна част от човешкото съществуване.

От днес навлизате в година, в която не бива да се противопоставяте на капризите на съдбата, а да следвате нейните желания изцяло. Ще вървите с бавни стъпки към успеха. Оставете се на течението и то ще ви отведе в правилната посока. Насилвате ли се, няма да се получава.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *