Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 октомври, сряда

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и в 22.37 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата (подагра) и различни профилактични процедури на тялото. Нежелани са операциите в областта на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха, панкреаса и гърдите.

Красота и външен вид: Не посещавайте фризьора си днес. Денят не е подходящ за манипулации и пластични операции на гърдите, за пилинг на кожата на лицето и тялото и за оформяне на маникюр и педикюр.

Хранене и диета: Луната предупреждава, че сме склонни към напълняване, ако прекаляваме със сладкото, тестеното и мазното. Избягвайте приема на студени и замразени храни. Приемайте лесносмилаеми храни, които щадят стомаха

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 13.47 часа.

Номерологичен хороскоп: Не вземайте решения, ако се колебаете измежду няколко неща. Оставете идеите да отлежат в главите ви. Денят е подходящ за занимания с интелектуални дейности.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак, а Марс и Сатурн са в квадратура. Овладейте негативните мисли, чувства и усещания. Концентрирайте енергията си в създаване на нещо хубаво в живота си. Не мислете, че някой прави конспирации срещу вас. Избягвайте конфликтите и насилието.

ОВЕН

Мислите ви са блокирани

Пригответе се за срещи с хора, които ви натоварват и напрягат. Сряда не е сред спокойните дни от тази седмица. Нещо се случва не както е по вашите предварителни планове. Иска ви се да промените обстоятелствата, но не можете. Успокойте се. Мислите ви са блокирани. Скоро отново нещата ще се успокоят.

ТЕЛЕЦ

Ще ви използват

В сряда сте подмамени от възможността да направите една нова промяна или да се влеете в нова социална среда. Въпреки новите запознанства денят си остава доста напрегнат и покрит с подводни камъни. Бъдете нащрек за хора, чиято цел е не да бъдат искрени с вас, а да използват идеите ви за личната си реализация. Не им ги споделяйте.

БЛИЗНАЦИ

Конфликти и разправии

Промените, които са на път да ви се случат днес, пробуждат силно вътрешно напрежение. Успеете ли да го овладеете и да не го показвате навън, денят ще бъде успешен. За съжаление, при тези звездни аспекти каузата е почти загубена. Днес може да се окаже много разнолик ден, пълен с конфликти и разправии.

РАК

Действате на риск

В сряда сте поставени между чука и наковалнята. Луната навлиза във вашия знак и утежнява обстановката. Поставя ви в епицентъра на един наскоро назрял конфликт. На работното място се налага да вземете бързо решение. Нямате време за обмисляне или предварителна консултация с доверени хора. Действате на риск, но нямате друга алтернатива.

ЛЪВ

Бъдете деликатни

Днес се опитайте да бъдете откровени с хората, с които общувате. Избягвайте да спорите с тях, а просто им споделете за вътрешните си нагласи. Не налагайте своето мнение, но и не позволявайте някой друг да ви се бърка в нещата. Бъдете деликатни и с благ тон дръжте хората настрана от своите идеи, цели и бъдещи намерения.

ДЕВА

Никакъв контрол

Избягвайте да вдигате прекалено много шум около себе си, да привличате хорското внимание или да правите впечатление от какъвто и да е било характер. Вероятно ще съжалявате, че сте били прекалено активни, защото с думите и действията си ще нараните важни за живота си хора. Просто не сте в състояние да се контролирате.

ВЕЗНИ

Не привличайте вниманието

Тенденцията на благоприятни промени продължава и днес, но с една подчертана нотка на внимание. Не започвайте нищо ново, а действайте по вече стартираните инициативи – малко, но важно условие за успеха ви. Сега е по-добре да не биете прекалено много на очи, да не привличате вниманието. В личен план бъдете малко по-себеовладени.

СКОРПИОН

Трайте си

Не отменям прогнозата, че се намирате през огромна своя житейска промяна. Но днес бъдете по-обрани в маниерите и действията си. Не споделяйте своите бъдещи намерения с хората около себе си. Ще попаднете на такива, които няма да ви подкрепят и е възможно да ви разколебаят. На този момент не ви е нужно да бъдете разколебавани.

СТРЕЛЕЦ

Прекарайте деня в хармония

Сутрешните часове на сряда са изтъкани от нерви и неприятни занимания, но след първото кафе нещата ще се наредят и за мнозина представители предстоят благоприятни промени, както в професионален, така и в личен план. Вечерта прекарайте по най-приятния за вас начин и не се скарвайте с никого.

КОЗИРОГ

Спокойствието е от особена важност

В сряда сутрин изпипвайте всеки детайл и не се занимавайте с много дейности наведнъж. Ще се разсеете и грешките ще блеснат още в първия миг. Успехът се крие в спокойствието. Опитайте да владеете ситуациите, хората и себе си. Днес по никакъв начин не си позволявайте да излезете извън кожата си.

ВОДОЛЕЙ

Спестете си стреса

Изолирайте се от всичко, което се случва около вас. Днес опитайте да избягате от извънредните ситуации, които ви нагнетяват вашите колеги или ръководители. Действайте по рутинните си дела. Всичко, протичащо извън вашите предварителни планове, ще ви причини стрес и безпокойство. Спестете си ги.

РИБИ

Продължавате напред

За вас този ден носи началото на едно разбуждане и раздвижване, което ще се случи мигновено и ще предизвика радост и успокоение. Ако предишните дни се оказаха мудни и без особени възможности, то от днес стартирате доста забързано. Загърбете лошите мисли, прегърнете положителното начало и продължавайте напред.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родили сте се на ден, който говори за хиляди скрити заложби във вашия характер. Става дума за таланти, умения и способности… а дори вие не подозирате, че притежавате. Наред с това, рождената ви дата е обвързана с досадна колебливост и може би заради нея най-хубавите ви черти остават така скрити дълбоко във вас. Разкрийте се, като преборите страховете и се опълчите на предразсъдъците. Повярвайте в себе си и ще видите, как успехите ще започнат да се редуват един след друг. Отворете душите и позволете на уменията и талантите да излязат на показ.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *