19 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 12 октомври, четвъртък

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 13.25 часа. Лунният ден преминава от 23-и в 24-и в 23.40 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, гърдите, гръдния кош, млечните жлези. Добре протичат профилактиката и лечението на храносмилателни проблеми, гастрит, кашлица.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите. Може да се появи пърхот, а прическата да ви разочарова. Неблагоприятно е времето и за поставяне на гръдни импланти, за коламаска – също. Можете да направите водни процедури на тялото.

Хранене и диета: Денят е подходящ за лунна диета. Настъпването на фаза последна четвърт в 13.25 часа предшества 24-часов период, през който гладуването се оказва здравословно. До довечера в полунощ консумирайте билкови чайове, мед и лимони за прочистване. Ако няма да спазвате лунната диета, то поне се опитайте да намалите количеството на порциите, да се храните по-често с храни, които са бедни на лоши захари и не въздействат агресивно на инсулина.

Цветове, носещи късмет: Бяло, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 14.43 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Номерологичен хороскоп: Общуваме с лекота днес. Разказваме на всекиго за своите болки, проблеми, радости и очаквания. Сякаш изпитваме удоволствие да споделяме. Осъществяваме нови запознанства с лекота. За съжаление невинаги обаче те се оказват благоприятни. В службата нека работим самостоятелно.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Рак и образува напрегнати аспекти с Плутон и Меркурий. Подгответе се за мъчен старт на деня. Работете ритмично и не се претоварвайте, а спазвайте задължително предназначените физеологични почивки. Чувствителността е завишена и приемаме всяка критика прекалено лично. Освободете душата си в следобедните часове, когато Луната и Марс са в секстил. Приемете енергията, дарена ви от звездите и я трансформирайте в добро настроение, с което да завършите този ден.

ОВЕН

Премълчавайте

В четвъртък нежеланието ви да се съобразите с определени обстоятелства сутринта и бунтът ви срещу някои хора ще доведе до редица конфликти и емоции, от които нямате нужда. Денят може да бъде доста благоприятен, ако си премълчавате и не обръщате внимание на разни дреболии и дразги в общуването с другите.

ТЕЛЕЦ

В прекрасно настроение

В четвъртък сте мотивирани и ангажирани със своите собствени цели. Грижите се за доброто си настроение и това ще ви помогне да превърнете деня си в благоприятен и наситен с положителни преживявания. Сутрешните часове ви срещат с хора, които ви въздействат напрегнато. Не им се връзвайте и продължете напред.

БЛИЗНАЦИ

Измисляте си

През целия ден се оплаквате от липса на късмет. Усещате, че срещу вас се правят определени конспирации. Това е причината да стоите на едно място и да бездействате през първата част от четвъртъка. Хвърляте вината за грешките си върху своите колеги, които според вас нарочно ви пречат да стигнете на върха. Измисляте си.

РАК

Причината е във вас

Поставени сте в центъра на хорското внимание. Това е причината днес да се чувствате особено напрегнати и нервни. Само ако някой ви попита нещо, веднага сте готови да влезете в конфликт с него. Заядливият ви тон е причина хората да са срещу вас. Хармонизирайте взаимоотношенията. Причината за грешките е във вас.

ЛЪВ

Хармония

В четвъртък сякаш негативните емоции на деня ви заобикалят и вие оставате чужди за тях. По-прекрасна новина няма в хороскопа ви. Намирате се в добро настроение и с бодра крачка продължавате напред. Силата ви днес е в любовта и взаимоотношенията с най-близките и обичани от вас хора. Насладете се на хармонията там.

ДЕВА

Никой не ви пречи

В четвъртък сте недоволни от всичко и от всеки. На мнение сте, че някой ви пречи нарочно, за да осъществите грандиозните си професионални или лични цели. Никой не е срещу вас, просто периодът, в който се намирате, изисква да не правите прекалено големи промени. Не се карайте с близките си. Избягвайте всякакви конфликти.

ВЕЗНИ

Нещо се променя

Очаква ви доста напрегнат ден, а причината е, че не желаете да приемете обстоятелствата, в които попадате. Губите доста излишно време, за да им се противопоставяте. По-лесно ще ви бъде, ако се съобразите към тях и просто пригодите живота си в тяхната тоналност. Нещо се променя, приемете го и заживейте с него.

СКОРПИОН

Бъдете по-деликатни

Може да се каже, че днес сте доста емоционални. Предпочитате да кажете онова, което мислите за хората, директно в очите им. Приветствам вашата искреност, но това би означавало да пронижете деня си в конфликти и противоречия. Бъдете малко по-деликатни, когато става въпрос за взаимоотношения. Хората също имат чувства и емоции.

СТРЕЛЕЦ

Един нормален ден

Очаква ви приятен ден, който би следвало да изживеете без особени очаквания за успех. Четвъртък протича съвсем рутинно и нормално, с малко повече работа в сутрешните часове и отдъхване в следобеда. По-добрите тенденции са в личния ви живот, където вечерта сте особено активни. Излезте с приятели на по чаша вино.

КОЗИРОГ

Успехът идва вечерта

В четвъртък се радвате на добро настроение. Денят започва с трудности от административна гледна точка и ако работата ви е свързана с документи, то насрочете по-важната част от нея за следобедните часове. Вечерните часове ви изпълват с енергичност и дееспособност. Ако тогава ви предстои важна делова вечеря, успехът е с вас.

ВОДОЛЕЙ

Интересни контакти

В четвъртък ви се дава възможност да бъдете изследователи и да се потопите в една напълно нова обстановка, различна на тази в рутинното ви ежедневие. Не се лишавайте от разговори с хора, които са с различен бит и култура от вашия. Чуйте техните гледни точки, вземете идеи за бъдещето си назаем.

РИБИ

Вземете чужда гледна точка

Днес сте прекалено самоуверени и това е главната причина да допуснете сериозни грешки в общуването, като затворите пред себе си някои важни приятелски врати. Бъдете деликатни и се погледнете отстрани. Сега имате нужда от себеанализ. Поговорете с близък човек за това, как изглеждате в чуждите очи.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вашата неутолима страст са разговорите, но винаги с нотка резервираност. Такива сте си вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в година на глобални промени. Нещо в живота ви ще потръгне. Пътувайте и ще ви провърви.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи. Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *