СЕДМИЦАТА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО В ГАБРОВО СТАРТИРА С БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ

С бизнес конференция по проект ESSPO ще започне Седмицата на предприемачеството, която ще се проведе в Габрово от 19 до 22 октомври 2017 г. Организатори на инициативата са Община Габрово и Областен информационен център – Габрово.

Домакин на форума на 19 октомври ще бъде Университетската библиотека на габровския Технически университет. Дискусията ще стартира в 11:00 часа, а основните теми са обединени в три панела: „Предизвикателствата на технологичната трансформация“, „Бизнес и иновации“, „Кадри и заетост“.

Сред участниците са евродепутатът Андрей Новаков, изпълнителният директор на Европейската асоциация на агенциите за икономическо развитие – EURADA Естебан Пелайо, Нида Камил Озболат от Съвместния изследователски център в Севиля, зам.-председателят на Българската академия на науките чл.-кор. Костадин Ганев, управителят на „Джоб Тайгър“ Светлозар Петров и други.

Специален акцент в събитието е панелът „Диалог с бизнеса“, който ще се състои от 16:00 до 18:00 часа. Участие са потвърдили заместник министър-председателят Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и основателят на „Тракия икономическа зона“ инж. Пламен Панчев.

В следващите дни – от 20 до 22 октомври, Габрово за втори път ще бъде домакин на Лагер за иновации. Инициативата ще обедини отново активни, позитивни и ангажирани хора на различни възрасти в разработването на креативни идеи за Габрово, насочени към културата и градския дизайн, индустрията, предприемачеството и образованието.

Пълната програма на бизнес конференцията може да разгледате ТУК.

Желаещите да се включат могат да го заявят до 18 октомври 2017 г. чрез формата за регистрация на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeryFXgdV9YnlFp9qz46YEcca5l2MWUz4kBC6TTv5EeCJJjbA/viewform?embedded=true

Подробности относно Лагера за иновации ще намерите на сайта на събитието: https://gabrovoinnovationcamp.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.