39 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 13 – 19 октомври

Здраве: Радвайте се на малките, дребни неща в живота днес и през уикенда. Това ще ви дари със здраве и енергия, докато Луната гостува в Лъв. В неделя, понеделник и вторник щадете стомаха. Освободете се от чувството си за гняв, което може да ви навлече сериозни здравословни проблеми. В сряда не прекалявайте с приема на вода и течности, за да избегнете затормозяването на бъбреците.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – всички дни от периода. Косъмът забавя растежа си. Неблагоприятни: няма. Боядисване на косите: неделя, понеделник, вторник, сряда. Коламаска: всички дни от периода. Масажи: Лечебни – неделя, понеделник, вторник. Масажите са неблагоприятни в сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: всички дни са благоприятни за поставяне на обеци или татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрани към тези СПА процедури през периода.

Хранене и диета: Хранете се разумно и постигайте добри резултати. Намаляващата Луна гостува в Лъв, Дева и Везни, а диетите в този период дават желания ефект. Днес или утре можете да стартирате своя нов хранителен режим, който да спазвате дълго време и да се радвате на чудесна форма. Ако не ви се правят диети, периодът ще ви пощади дори и да прекалявате с хапването. Няма да напълнеете драстично. Наслаждавайте се на храната и живота си, сейте хармония и съберете всички около трапезата с вкусни есенни гозби.

Основни звездни аспекти: След една от напрегнатите октомврийски седмици е време за глътка въздух. Луната се устремява към по-спокойното си лоно в Лъв, Дева и Везни, а Слънцето и Меркурий образуват благоприятен аспект със Сатурн. Провокациите няма да липсват, но този път звездите сякаш искат да извадят наяве най-доброто от всеки от нас. Ще ни се удават по-лесно и ежедневните дейности, и експериментите, които ще вършим с желание. И все пак, не бъдете прекалено самоуверени. Меркурий, докато обменя положителни енергии със Сатурн, е и в напрегнато положение с Уран. Премисляйте по два пъти всеки свой ход. Не си вярвайте прекалено много и ако чувствате, че вървите стъпка по стъпка към успеха, не го правете достояние на много хора. Стига ви да го знаете само вие и никой друг. Така ще се предпазите от излишни завистници. А днес, на петък 13-и, си пожелайте нещо хубаво и ще видите, че то може да промени живота ви, а и нагласите ви оттук насетне за датата. Тя неправомерно е нарочена за фатална. Само да знаете, колко много късмет носи на онези, които й се доверяват…

ОВЕН

Приятна седмица

За вас тази седмица носи известно отдъхване. Можете да отпуснете напрежението и да се отдадете на кратък емоционален релакс. По всичко личи, че делата ви вървят благоприятно и вие успявате да крачите малко по малко със стъпки напред. Хармоничното разположение на Слънцето, Меркурий и Сатурн спрямо вашия зодиакален знак ще подчертае приятните преживявания в личен и социален план, разширявайки интересите ви в различни, нови за вас области. На работното място ставате все по-любопитни и готови да експериментирате. Предупреждението там е да не прекалявате със самоувереността си, защото именно тя ще ви накара да извършите грешки от недоглеждане. Предайте се на приятните усещания и изживейте една прекрасна седмица, предшествана от щастлив Петък 13-и.

ТЕЛЕЦ

Заслужени резултати

Очаква ви седмица на помирение с всички, с които създадохте конфликт в последните няколко дни. Предстои седмица на хармония и разбирателство, на труд, упорство, но и заслужени мигове на сладки почивки. Идилията е допълнена от крепкото здраве и добрата ви форма, завръщаща се отново във вашето ежедневие. Не се притеснявайте да бъдете дейни. Късмет няма да ви липсва. Хармоничният аспект между Слънцето, Меркурий и Сатурн има за цел да ви подскаже, къде да влеете силите си и заслужено да получите признание и доходи. Не се притеснявайте от днешния Петък 13-и. За вас това е щастлив ден.

БЛИЗНАЦИ

Време е за диета

Очаква ви една доста по-благоприятна и наситена с възможности седмица. Сега Меркурий и Слънцето са близо един до друг, а хармоничният им танц със Сатурн е причина не само в деловия, а и в личния ви живот да се радвате на положително развитие. Единственото предупреждение е в сферата на финансите, където сте станали прекалено самонадеяни. Харчите без оглед на средствата и това може сериозно да наруши бюджета ви до края на месеца. Направете си сметка. Всички останали житейски сфери вървят добре. Юпитер вече гостува в Скорпион, откъдето ви предупреждава да бъдете една идея по-внимателни с грижите за здравето си. Можете да стартирате диета или по-продължителен хранителен режим.

РАК

Благоприятни промени

Пред вас перспективите са повече от благоприятни. Навлизането на Юпитер в Скорпион е предпоставка в по-дългосрочен аспект нещата да се развият положително в живота ви. Тук става въпрос за един по-мащабен и всеобщ житейски възход. Всичко, което захванете, ще ви се удава по-лесно и ще го вършите с желание. Хармоничният танц между Слънцето, Меркурий и Сатурн е причина да намерите сили в себе си и да преодолеете някои противоречия, затваряйки стари страници и открехвайки нови, върху които да пишете оттук насетне. Ново начало, поставено от една несправедливо нарочена за фатална дата – Петък 13-и. За вас този петък носи старта на благоприятни промени.

ЛЪВ

Бъдете със семейството

И през тази седмица продължавате с емоционалните изблици, но те вече са съвсем по-леки и овладени от ваша страна. Предстои ви период на хармонизация. Слънцето и Сатурн ви подканят да обърнете повече внимание на своите лични интереси. На дома, семейството си, любимия човек, децата, близките. Да не заробвате живота си единствено и само в служене на професионалните каузи. Тази седмица ще ви покаже, че радостта е в баланса между работата и споделената с близките хора почивка. Венера навлиза във Везни от утре и ще предизвика доста положителни емоции в личния ви живот. В сферата на личните взаимоотношения, връзки и контакти.

ДЕВА

Важно решение

Вие също изживяхте една подчертано напрегната, но и наситена със събития седмица. Предстои ви не по-малко пъстра седмица откъм емоции, но този път нещата вървят към видима хармония и стабилизация. Ще вземете важни решения, касаещи не само вашия живот, а и живота на хора от семейството. Добрата новина е, че тези решения ще са разумни и правилни, което ви освобождава от тежестта на съмненията дали грешите, или не. Не грешите, а постъпвате правилно и времето ще го покаже най-добре. Знак от съдбата ще ви даде надежда, че и финансово при вас нещата започват да се подобряват. Венера навлиза във Везни и през следващия месец ще помогне да реализирате добре действия, които да ви носят сигурни доходи.

ВЕЗНИ

Полъх на положителни промени

За вас предстои един доста благоприятен период. Венера ви идва на гости и през следващите няколко седмици ще огрява небосклона с щастливи за вас вибрации. Още тези дни ще усетите, колко по-жизнерадостни и оптимистични сте станали. Доста неща ще потръгнат в желаната посока, а доходите ви ще стават все по-стабилни и сигурни. Това е прекрасна новина за деловия и личния ви живот. В сферата на любовта новости също предстоят. Венера се е погрижила и там да намерите решения, за да живеете една идея по-добре. Запомнете този Петък 13-и, който от несправедливо е нарочен за фатален. За вас той носи полъха на положителни промени.

СКОРПИОН

Оптимизмът ви се засилва

Успявате да поставите баланс в темпа на труд и почивка, което ще ви осигури добри постижения през новата седмица и наред с това – по-малко умора от обичайното. Предстоят ви натоварени, но хармонизирани и добре планирани дни. В професионално отношение този период е на възход и ще ви помогне да достигнете някои върхови цели. Добрата новина е и в личен план, където също намирате синхрона между любов и служебно време. Юпитер навлиза във вашия знак и гарантира, че в следващата една година нещо в живота ви сериозно ще бъде променено. И тази промяна е за добро. Оптимизмът ви се засилва.

СТРЕЛЕЦ

Нови философски възгледи

През този период ще бъде добре, ако сте упорити и не се отказвате от целите си така, както го правихте преди няколко месеца. Намирате се в благоприятен етап от годината и следва да се възползвате от положителното разположение на планетите. В момента се разбирате прекрасно с хората около себе си. Ангажирате ги с внимание и загриженост и най-хубавото е, че го правят с най-чисти помисли. Преминаването на Юпитер в Скорпион ще обособи следващата една година като време на психическо и емоционално укрепване. Ще станете доста по-интуитивни, отворени към нови философски възгледи. Ще четете и ще се интересувате, разгръщайки до максимум полето на своите интереси.

КОЗИРОГ

Благоприятна седмица

При вас седмицата носи успокоение. Време е темпото да се забави и ежедневието ви да добие по-лек и поносим ритъм. Танцът на Слънцето, Меркурий и Сатурн ви помага в осъществяването на контакти с хора от различни прослойки на обществото. Можете да си общувате както с колегите на професионални теми, така и с приятелите на съвсем лична тематика. Не се лишавайте от нови запознанства. Успехите от действията, които направихте от началото на октомври, ще бъдат налице. Предвижването на Венера във Везни активира вихрушка от промени на служебно равнище. В началото на периода ще почувствате нестабилност, но светлината в тунела е повече от ясна. Вижда се отдалече. Като цяло, очаква ви благоприятна седмица, считано от днешния Петък 13-и.

ВОДОЛЕЙ

Лъч светлина

Очаквайте явна промяна в настроението си, продиктувана от предвижването на Венера във Везни. Изведнъж в живота ви настъпва оживление, приятелска подкрепа, възможност да осъществите важни и приятни контакти. Като цяло, тази седмица стартира период на засилено общуване при вас. Тя е важна, защото и Юпитер сменя знака си и навлиза в Скорпион. Време е за пренастройка на интересите, целите и възприятията. Не пропускайте да се възползвате от всичко това. Петък 13-и е запомнящ се ден, защото не ви носи фатални събития, а лъч светлина и надежда за нещо по-добро.

РИБИ

Подобрение

Ключът да изживеете един благоприятен седмичен период се крие в осъзнаването на своите лични грешки, в поемането на отговорността да ги поправите. Юпитер е важна за вашия зодиакален знак планета. Тя вече се движи в Скорпион, откъдето в следващите месеци ще ви изпраща пулсация от положителна енергия, обливайки всички сфери от живота ви – лична, професионална, емоционална, социална. За сферата на финансите Венера ще се погрижи още тази седмица, гостувайки във Везни. Очаквайте подем в служебния си живот, който е свързан и с гарантирано подобрение на доходите ви.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

13 октомври. Сами сте си избрали да се родите на тази дата. Вървите бавно, но изненадващо успешно по улиците на своето битие, някои от които са залостени с прегради и бариери. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да отстранявате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ. Полагате ли усилия, следвате ли целите си, успехите сами ще дойдат.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и хубави преживявания в сферата на отношенията и любовта. Това е година, през която не бива да сте толкова активни, да не предизвиквате промени, а да живеете за хармонично и ритмично с всичко, постигнато дотук.

Здраве: Възможни са проблеми с имунитета, с гърлото, носоглътката и сливиците.

14 октомври. Цветът на вашия живот е розовият. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.

Навлизате в година на анализ и преоценка на изминалите девет години. Нужно е да бъдете критични към себе си и към хората около вас. От друга страна, това е година, удобна за обучение и преквалификация и вие трябва да използвате това време пълноценно.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожни инфекции.

15 октомври. Вие, родените на 15 октомври, сте от тези, които знаят как да влязат под кожата на хората покрай себе си. С блага дума и усмивка всичко се постига. Умеете да вдъхвате спокойствие. Това си е чисто изкуство. Желаете да вкарате ред навсякъде. Дори понякога се бъркате в чуждите съдби с намерение уж да помогнете.  Хич не е хубаво да си врете носа там, където не бива. Не давайте излишни съвети и още по-малко не се налагайте в чуждите съдби.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката във финансов аспект. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете коленете.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!