Венци Василев и Иван Петков тренират с „виолетовите“, ще играят ли срещу „Левски“, решават в последния момент

Централният защитник Венци Василев и таранът Иван Петков тренират пълноценно с отбора, съобщи старши треньорът Станислав Генчев. Бранителят не е играл от повече от месец заради травма. Нападателят пък пострада в срещата с ЦСКА, но вече се чувства добре. Дали ще ги ползва, наставникът ще реши преди самия двубой със „сините“, който е от 17, 30 часа в неделя.

Срещата ще бъде ръководена от рефера Драгомир Драгано, с асистенти Димитър Стоилов и Димо Вълчев.

В събота билети за мача ще се продават на касата на стадион „Ивайло“ от страната на спортния диспансер от 10,00 до 15,00 часа и в Туристическия информационен център „Царевград Търнов“ в центъра на старата столица през целия ден.

В неделя в 14:00 часа ще отворят две каси от северната и южната страна на стадиона, съответно за фенове на „Етър ВТ“ и столичния „Левски“. Всички каси, общо пет, за продажба на билети ще бъдат отворени от 15:30 ч., тогава се отварят и входовете на стадион „Ивайло”.

На 15 октомври (неделя) 2017 г. във връзка с футболната среща за времето от 8,00 ч. до приключване на мача ще има сериозни промени в организацията на пътното движение в района на стадиона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *