Дневен хороскоп. Прогноза за 16 октомври, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 26-и в 27-и в 03.14 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Времето е благоприятно за подстригване на косите, къдрене и боядисване. Можете да си направите педикюр и маникюр. Поддържайте добра лична хигиена, за да се чувствате добре и в настроение.

Хранене и диета: Днес е добре да направите варива от кореноплодни зеленчуци. Витаминозна салата от моркови, цвекло и ябълка също е добър източник на витамини и екзотични вкусове. Щадете стомаха.

Цветове, носещи късмет: Охра, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 14.43 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: Дори и да се намери човек, който да ви постави в неловка ситуация днес, простете му и продължете напред. Не отвръщайте с лошо. Заемете се с деловите си дейности сериозно и проведете важните разговори днес.

Звездни аспекти за деня: Понеделник е продуктивен и благоприятен ден. Движението на Луната в Дева спомага конструктивното ни мислене и лесно можем да направим план за осъществяване на целите си до вечерта. Слънцето и Сатурн са в тригон. Аспектът гарантира добри резултати от положения труд. Не пестете усилия, за да изпълните онова, което сте си наумили.

 

ОВЕН

Интензивна дейност

 

Стартирате новата работна седмица в добро настроение и със свежи идеи. В подем сте. Лесно можете да започнете нещо ново или да свършите определени работи, които изискват аналитично мислене. Следобед ви чака интензивна дейност. Можете да насрочите за днес важни разговори или обсъждания на служебни проекти.

 

ТЕЛЕЦ

Нови възможности

 

След емоционалния уикенд ви очаква едно доста по-интересно и спокойно начало на новата работна седмица. В понеделник предобед се отпуснете и не се насилвайте с дела, които не ви се работят точно сега. Следобед направете важна промяна, крачка напред, поемете нови ангажименти, поинтересувайте се за нови възможности пред себе си…

 

БЛИЗНАЦИ

Много въпроси

 

Понеделник е един от спокойните дни през тази седмица за вас. Не се очертава нищо извънредно, всичко върви сякаш по течението. Обърнете повече внимание на своите лични интереси. Ще стигнете до важно заключение относно своя личен живот. Днес си задавате множество въпроси. Ще намерите отговор.

 

РАК

Денят е успешен

 

Тази сутрин ви чака спокойствие. В часовете след обедната почивка е налице раздвижване. Където и да сте, срещате нови хора, които ви подкрепят и разбират. Това е добре. Денят е успешен, носи шансове за разгръщане и възможност да подобрите семейните доходи. Възползвайте се.

 

ЛЪВ

Рискувайте

 

В понеделник се възползвайте от възможностите, които денят ви дава. Очаква ви благополучие, ако предприемете едно рисково действие в сферата на кариерата. Не се притеснявайте от загуба. Такъв сценарий не съществува. Рискът днес ще ви донесе добри доходи до няколко месеца.

 

ДЕВА

Чудесен понеделник

 

Седмицата стартира за вас с един доста благоприятен ден. Самочувствие не ви липсва. Енергични сте и осъзнавате своята истинска сила. Не забравяйте да си служите с честност и почтеност, за да намерите същото насреща. Заразителни сте и ще отключите с думите си идеи и у хората около себе си. Изживейте един чудесен понеделник.

 

ВЕЗНИ

Неочаквана промяна

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Днес чувствате щастие и без повод. Изпълнени сте с надежда и желание да свършите колкото се може повече неща за едно денонощие. Мотивирани сте за работа. Това е и причината да стартирате със задачите си по-рано от очакваното. Подкрепят ви повечето от колегите и партньорите. Възползвайте се.

 

СКОРПИОН

Обмяна на идеи

 

Понеделник и за вас носи полъх на добро настроение и перфектно свършена работа. Гордеете се от постиженията си, за които работехте дълго време. Днес триумфирате, а хората около вас ви подкрепят и са готови да ви последват. В личен план това е чудесен ден за срещи с приятели, с които имате общи възгледи. Обменете идеи.

 

СТРЕЛЕЦ

Период на укрепване

 

Очаква ви важна професионална седмица. Ще видите колко неща в работата ви могат да се променят, стига да подемете инициативата. Ставате по-дейни от всякога. Хващате живота си в свои ръце. Можете да го подредите тухличка по тухличка. Днешният ден стартира един по-различен период за вас. Период на укрепване.

 

КОЗИРОГ

Пътувайте

 

В понеделник сте прекалено инициативни. Често повече, отколкото трябва. Разкривате идеите си наляво и надясно. Не преценявате с кого споделяте. Бъдете внимателни в партньорските взаимоотношения. Ако е нужно, пътувайте. Едно пътуване ще ви зареди с нужната доза емоции и добро настроение.

 

ВОДОЛЕЙ

Работете сами

 

Отнесете се сериозно към работата, която вършите в днешния ден. По възможност действайте сами и не се поставяйте в ситуации, в които сте зависими от някого. Днес сферата на партньорството е твърде деликатна и се случва така, че в тези взаимоотношения вие отдавате повече, отколкото получавате.

 

РИБИ

Хармония

 

Стартирате една доста разнообразна откъм мисли и емоции седмица. Днешният понеделник ви дава възможност да подредите по-конструктивно плановете си за първите три дни от седмицата. Разположете добре всяка задачка по дата и час. В партньорските ви взаимоотношения сега имате хармония и това ви дава сили.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

 

Носите в гърдите си добри сърца. Умеете прощавате всичко на хората около себе си. Раняват ви, но пак се изправяте и продължавате напред, без да съдите и наказвате някого. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината доста често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно. Съветът към вас е да не се предоверявате и да си имате едно на ум – че всички хора могат в един момент да ви изменят.

Новите начала са нежелани. По-добре се заловете с изостаналите дела, които с течение на времето не е имало възможност да завършите в срок.

Здраве: Възможни са чести появи на главоболие, повишено кръвно налягане.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *