БФС отличи кмета Даниел Панов с плакет за принос към развитието на футбола

Почетен плакет на БФС за принос към развитието на футбола получи в петък Даниел Панов. Кметът на старата столица бе отличен на стадион „Ивайло“ минути преди началото на европейската квалификация между юношеските отбори на България и Република Ирландия. Плакетът му бе връчен от члена на Изпълнителния комитет на БФС и отговорник за националните отбори Емил Костадинов.

„Благодаря на футболния съюз, че ни гласува доверие да приемем европейските квалификации. След дълги години стадион „Ивайло“ отново има електрическо осветление, за което благодаря на премиера и на спортния министър. Ще продължаваме да надграждаме“, заяви Даниел Панов, като отправи благодарности още към Александър Нанков, Петко Павлов, Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев за приноса им към футбола през последните години.

На трибуните на стадиона бяха още Бончо Генчев, Георги Трендафилов, Даниел Боримиров, Павел Панов и още ред футболни деятели.

За съжаление, 17-годишните ни надежди записаха втора загуба в квалификацията.

Така след поражението срещу Украйна в първия мач българският тим загуби шансове за класиране на еврофиналите.

Междувременно на стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица Украйна отнесе Азербайджан с 6:1. Така днес от 18,30 часа на „Ивайло“ ирландци и украинци ще определят победителя в групата, а в Горна Оряховица по същото време българи и азери ще играят за третото място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *