124 четения

„Лайънс клуб“ подмени табелите на 6 търновски улици, търси последователи

С нови табели са вече 6 емблематични улици във Велико Търново. Те са изработени изцяло за сметка на мъжкия „Лайънс Клуб Велико Търново“ и вече са поставени на видни места.

Табелите са двуезични – на български и английски, и съдържат както гербовете на Велико Търново и на „Лайънс“, така и кратка информация за личността, чието име носи съответната улица. Начинанието е финансирано изцяло от клуба. Местните лъвове се надяват примерът им да бъде заразителен и поетапно да се подменят табелите на повечето емблематични улици на DSC_2007болярския град.

3 коментара за “„Лайънс клуб“ подмени табелите на 6 търновски улици, търси последователи

 • 17.10.2017 в 14:41
  Permalink

  Красиво Велико Търново. Само така не е необходимо да се променят непрекъснато нещата , а да се поддържа това , което имаме. Ако всеки се старае по малко за направеното ще светне града.

  Отговор
 • 17.10.2017 в 17:09
  Permalink

  А бе львове цели шест табели,ще умра от смях,да бяхте порьчали педесет и да се пьчите….ще ви платя щест табели без да се наричам льв!

  Отговор
 • 17.10.2017 в 18:45
  Permalink

  Чак толкова помпозни не са нужни. Просто на всяко кръстовище трябва да има табели-стрели, с имената на двете пресичащи се или разклоняващи се улици. И това си е работа на Общината.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *