Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 октомври, четвъртък

Луната е във Везни. Фаза – новолуние, което настъпва в 20.11 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 30-и в 6.46 часа и от 30-и в 1-и в 20.11 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на пикочния мехур, бъбреците, панкреаса. Добре протичат профилактиката и лечението цистит, ринит, проблеми с пикочните канали и бъбреците. Не използвайте диуретични лекарствени средства.

Красота и външен вид: Заради новолунието денят не е подходящ за подстригване на косите. Къдрене и боядисване – позволени. Избягвайте епилацията. Противопоказни са силовите масажи, които могат да доведат до травми на тъканта под кожата заради това, че организмът днес задържа вода.

Хранене и диета: Пийте течности, когато сте жадни. Хапвайте умерено и през 3-4 часа. Днес организмът задържа вода е възможно да се чувствате подути. Предпочитайте храни от растителен произход. Не се лишавайте от мазнини, набавени от маслини, зехтин, авокадо, ядки. Лунната диета стартира точно в 20.11. часа с настъпване на новолунието и продължава до утре в същия час.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 18.18 часа.

Номерологичен хороскоп: Денят е благоприятен и трябва да го използваме като такъв. Можем да купим подаръци, както и да направим постъпки за промени в личния живот. Числото 19 се свързва с новото начало и ако го поставим с разум, а не с емоция, успехите ще ни съпътстват.

Звездни аспекти за деня: Въпреки че сме със занижени жизнени функции заради новолунието, денят е доста благоприятен и ни подтиква към действие. До 20.11 часа все още можете да завършите всичко онова, което стартирахте в последния месец. Новолунието във Везни идва с разкриването на нова страница в сферата на личния живот и междуличностните взаимоотношения. Разчистете стари сметки, простете за прегрешения и продължете по пътя напред без излишни негативни емоции.

ОВЕН

Разчистване на сметки

В четвъртък си служите с дипломация, за да разрешите всички противоречия около себе си. Приемате, че недоразуменията в общуването са предизвикани главно от натрупани грешки в ежедневието. Новолунието във Везни ще ви помогне да ги поправите, да разчистите сметките си с хората около себе си. Направете го.

ТЕЛЕЦ

В хармония с колегите

В четвъртък не бива да отлагате нито едно свое действие. Дошъл е моментът да завършите задачи, които стартирахте преди месец. Денят е благоприятен и активен, въпреки че ви липсват сили. Възползвайте се от възможността да изясните някои недоразумения във взаимоотношенията с колегите си. Приключете работа в хармония с тях.

БЛИЗНАЦИ

Завършете започнатото

Вие усещате, че се намирате в доста благоприятен, подемен период. Това наистина е така. Пред вас се разкриват възможности, но няма как да ги прегърнете, без да сте завършили делата, които започнахте в последния месец. Днес можете лесно да разрешите противоречия с децата си, ако сте имали такива в близко време.

РАК

Останете насаме със себе си

Чувствате, че ви липсва енергия и желание за работа и действие. Новолунието е специфичен момент за вас, защото ви навява спомени, мисли и душевни противоречия. Желаете да бъдете оставени насаме със себе си. Избягвайте контактите днес, защото те ще ви провокират и огорчават. Довършете нещо, което започнахте в последния месец.

ЛЪВ

Сдобрете се с приятел

Въпреки липсата на енергия, днешният ден ще протече доста динамично и успешно за вас. Не поставяйте нови начала, без да сте довършили дела, които стартирахте в последния месец. Можете спокойно да хармонизирате взаимоотношенията си с човек, с който се скарахте през тази година. Подайте му ръка, това ще ви успокои и направи щастливи.

ДЕВА

Не се карайте с близките

В четвъртък ви чака стабилизация. Не стартирайте нищо ново, а се обърнете назад и вижте, какво има за довършване от делата, изостанали в последния месец. Направете си финансов анализ на приходите и разходите. Не се карайте за пари с близките си. Вечерта прегледайте каталога на магазин за мебели. Харесайте мебел за вкъщи.

ВЕЗНИ

Променете нещо във външния вид

Това е доста специфичен ден за вас. От една страна, провокирани сте от новолунието в знака ви да действате и поставяте нови начала. От друга обаче, усещате, че не разполагате с достатъчно сили и енергия, за да го сторите. Направете своите планове до края на месеца. Променете нещо в прическата или външния си вид.

СКОРПИОН

Споделете

В четвъртък за вас е по-добре да действате на заден план. Да гледате отстрани, без да правите излишно впечатление. От друга страна, днес желаете да обърнете поглед назад в миналото и да реконструирате някои взаимоотношения. Чувствителни сте, емоционални и имате нужда да споделите с близък човек нещо, което ви мъчи.

СТРЕЛЕЦ

Психическа умора

Денят вещае поредица от ангажименти в обществения и социалния ви живот. Днес кипи бурно развитие в сферата на взаимоотношенията. Налага се да осъществите срещи с много на брой хора и да разговаряте по различни теми. Чувствате се изтощени още на обяд. Ще издържите до вечерта, но психическата умора е доста голяма.

КОЗИРОГ

Професионална промяна

Искате или не, този ден носи полъха на една промяна в професионалния ви живот, която се заражда днес и ще покълне в месеците занапред. Можете да стартирате нов проект тази вечер или просто да помислите за самостоятелен бизнес. Вземете ли решение за такова нещо, съдбата ще ви даде знак, че сте на права посока още утре.

ВОДОЛЕЙ

Шансовете валят

В четвъртък ситуациите около вас се променят динамично. Очаква ви един доста интензивен ден на фона на вашата умора и безразличие към всичко, което се случва. Стегнете се. Сега възможностите валят. Спокойно можете да хармонизирате взаимоотноенията си с хора, с които се скарахте в последните няколко месеца.

РИБИ

Не мързелувайте

Нямата енергия и днес сте в състояние да откажете предложения, които касаят бъдещото ви развитие. Не проявявате интерес в никакви насоки. Стегнете се. Това е ден, в който трябва да преборите мързела и да се заемете с плановете си. Новолунието във Везни ви помага да направите сериозна промяна в професионален аспект.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Импулсивни, прибързани и първични сте вие, родените на 19 октомври. Носите и инат, умение да влизате под кожата на хората. Ето защо, вие сте желана компания, в която винаги заемате център. За партньори в бизнеса не сте предпочитани, тъй като обичате вашата дума да е последната и не сте склонни да преговаряте в името на компромиса. Родени сте да бъдете лидери, но вземайте по малко и от критиката, която ви се отправя, за да не се окаже един ден, че живеете в измислен свят, сътворен от вашите мечти и идеи. Съгласувайте мисленето си с това на другите хора, за да не се превърнете във вечните идеалисти, които умират самотни.

Навлизате в една от най-щастливите си години в живота. Тя ще е на нови запознанства, смяна на средата, в която живеете, на късмет и прекрасни мигове. Бъдете активни и се радвайте на всичко, което ви се случва. Научете се да съжителствате хармонично и свободно. Ще имате късмет във всичко.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *